WIKBORG-EXIT: Line Ravlo-Losvik forlater advokatfirmaet Wikborg Rein.
WIKBORG-EXIT: Line Ravlo-Losvik forlater advokatfirmaet Wikborg Rein.

Går fra Wikborg Rein

Advokat og partner Line Ravlo-Losvik slutter i advokatfirmaet hun har jobbet i siden 2000.

Publisert

Line Ravlo-Losvik, partner på Wikborg Reins næringseiendomsteam, forlater firmaet i løpet av året.

Hun har vært i Wikborg Rein siden 2000 og har vært sentral i firmaets satsing på næringseiendom. Ravlo-Losvik har sammen med eiendomsteamet håndtert et stort antall kompliserte næringseiendomssaker, både transaksjoner og eiendomsutviklingsprosjekter.

Les også: Eiendomsadvokat hopper over til Wikborg

Les også: Unge advokater styrker DLA Pipers team på næringseiendom

– Det er alltid vemodig når medarbeidere slutter, og Line har lagt ned en betydelig innsats i firmaet over lang tid som vi er takknemlige for, og vi ønsker Line lykke til med nye utfordringer, sier Finn Bjørnstad, managing partner i Wikborg Rein.

Les også: Her er landets beste eiendomsadvokater

– Allerede før sommeren ble det gjort en del organisatoriske grep hos oss, og Ingrid Høstmælingen har siden da ledet eiendomsgruppens Oslo-team, mens Gøran Mjelde Aarvik har ledet Bergens-teamet. Med et team på 12 advokater, og fem tilknyttede partnere med kompetanse også innenfor tilgrensede felt som blant annet entreprise, plan og bygningsrett og skatt, er det naturligvis business as usual hos oss etter Lines uttreden.

– Vår satsning på næringseiendom vil også i fortsettelsen være fremoverlent med et sterkt og offensivt lag, avslutter Bjørnstad.

Les også: Blir partner i Ræder

Les også: CLP henter eiendomskompetanse fra BA-HR

Les også: Bytter advokatfirma og blir partner