IL STENSTRUP STORDRANGE: Næringseiendomsadvokat Jens Aas.
IL STENSTRUP STORDRANGE: Næringseiendomsadvokat Jens Aas.

Bytter advokatfirma og blir partner

Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange styrker næringseiendomsteamet ytterligere med Jens Aas som ny partner. Aas kommer fra stilling som senioradvokat i advokatfirmaet Wikborg Rein.

Publisert

Aas har næringseiendom, skatt og merverdiavgift som sine spesialområder, og har utstrakt erfaring med eiendomstransaksjoner, strukturering og annen bistand relatert til næringseiendom, herunder leiekontrakter.

– Jeg begynner i Steenstrup fordi det er et firma som satser offensivt og som er i en svært spennende utvikling – firmaet har en veldig positiv drive. Steenstrup har et svært godt team innen næringseiendom, og jeg håper og tror at jeg vil kunne bidra positivt med mine erfaringer for ytterligere å styrke dette teamet, sier Aas.

Les også: Steenstrup Stordrange: Nytt hovedkvarter

Les også: Eiendomsadvokat bytter beite

– Steenstrup Stordrange er i sterk utvikling, preget av en enorm energi og vekstvilje, men med klare mål. For oss er enhver nyrekruttering særdeles viktig. Vi legger ned store ressurser i å finne de helt riktige kandidatene. Ikke bare skal de være på topp rent faglig, de skal også ha en positiv og entusiastisk personlighet som passer inn og styrker vår kultur, sier Ernst Ravnaas, Managing Partner i Steenstrup Stordrange.

– Kommer de gjennom dette nåløyet, er vi sikre på at det er advokater som også våre klienter vil få tillit til. Jens kom enkelt gjennom nåløyet. Ikke bare er han særdeles dyktig fagmann og advokat, han har også en personlighet og det lille ekstra som vil gjøre ham til en svært viktig ressurs for firmaet både internt og ut i markedet, sier Ravnaas.

Les også: Ny medarbeider i Stor-Oslo Eiendom

Les også: Haavind styrker seg på transaksjoner

Les også: Ny styreleder i OSU

 

Powered by Labrador CMS