Karriere

Asmund Haare takker for seg som sjef

Asmund Haare overlater sjefsjobben i hotellkonsernet Flying Elephant til Anders Moe.

EN TID FOR ALT: Asmund Haare ønsker å tilbringe mer tid med familien.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter å ha grunnlagt First Hotels og Flying Elephant i 1993, har Asmund Haare utviklet konsernet til å bli ett av de ledende skandinaviske hotellselskapene. Nå gir han seg som sjef, men går inn i rollen som aktiv styreformann. Anders Moe tar over direktørjobben.

– Jeg har jobbet tett med Anders i syv år, og vet at Flying Elephant er i gode hender under hans ledelse. Med dette trekker jeg meg bort fra konsernets daglige drift, men vil fortsette som aktiv styreformann i konsernet, sier Haare.

Anders Moe har vært CFO og viseadministrerende direktør i Flying Elephant.

Flying Elephant består av eiendomskonsernet Host, eiendomsutviklingsselskapet Hus og er deleier i kjede- og hotelloperatørkonsernet Maribel, som er resultatet av fusjonen mellom kjede- og driftsselskapene First Hotels og Tribe Hotels og hotelloperatøren Belvar.

Nå skal Moe skal stake ut den videre retningen for Flying Elephant. Samtidig er ikke Haare ferdig med konsernet.

– Det er tid for alt. Jeg har stort driv og lidenskap for hotellbransjen og selskapet, men ønsker å tilbringe mer tid sammen familien min. Med denne endringen vil jeg fortsatt være aktiv i konsernet og de større beslutningene, men gir ansvaret for den daglige driften til yngre krefter, sier Haare.

Moe føler seg både godt forberedt og motivert for endringen.

NY SJEF: Anders Moe.

– Jeg har lang fartstid med Asmund, og kjenner både ham og konsernet godt. Det er selvsagt en ære å overta etter Asmund og jeg setter stor pris på tilliten han viser meg. Heldigvis vil jeg få god hjelp av et allerede veletablert team, og vil også fremover ha tett dialog med både Asmund og Simen Haare og det øvrige styret, sier Moe.

– Flying Elephant skal utvikles og vokse som investeringsselskap basert på vår spisskompetanse innenfor hotellbransjen. Fokuset på kort sikt er å best mulig forvalte våre eierinteresser i Maribel, kombinert med et enda større fokus på utviklingen av vårt heleide eiendomsselskap Host. Vi har et sterkt team av ansatte og en fantastisk hotellportefølje med stort potensial for å skape merverdi. På sikt ønsker vi å gjøre helt nye investeringer – også utenfor reiselivsbransjen, fortsetter Moe.

Vil skrote boligprosjekt for park
Bolig
Er blitt femte største hotell i sentrum (+)
Aktuelt
Utleiers ABC – Del 15 – Utleiers vedlikeholds- og utskiftningsplikt
Juss
Har eiendommer for tre milliarder kroner (+)
Analyse
Mange muligheter i handelseiendom (+)
Aktuelt
Med PLUSS får du faglig påfyll i hele sommer! Bli PLUSS-abonnent her!
Solgte 23 av 52 leiligheter i forhåndssalget
Bolig
Ønsker 40 boliger og næring på Sæter (+)
Bolig
Bunnen nådd for bankmarginene
Aktuelt
– Et signal om at området er i utvikling (+)
Utvikling