Bolig

Kan bygge 8300 boliger

JM Norge har en tomteportefølje med byggeretter som tilsvarer 8300 nye boliger.

PROSJEKT: JM skal bygge mange nye boliger i årene fremover. Her er selskapets boligprosjekt Presterødalléen i Tønsberg.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Den svenske børsnoterte boligutvikleren fortsetter den gode utviklingen i Norge. I første halvår oppnådde JM Norge en omsetning på 1,467 milliarder svenske kroner. Det er en økning på over 130 millioner kroner sammenlignet med året før.

Samtidig fortsetter JM Norge å øke tomtebasen sin. I løoet av andre kvartal inngikk JM en avtale i Oslo om et prosjekt med byggeretter som tilsvarer 300 boliger. Avtalen er betinget av godkjent reguleringsplan som tidligst forventes å være klar i 2023. Selskapet har nå en byggeretter for 8300 nye boliger, mot 7900 for ett år siden.

– Vi er fornøyde med ytterligere styrket tomteportefølje i 1. halvår og ser frem til å øke antall produksjonsstarter i 2. halvår om planprosessene utvikler seg positivt og markedsforutsetningene fortsatt er tilfredsstillende. En viktig milepæl blir å starte JMs første boligprosjekt i Trondheim, i løpet av høsten, sier adm dir Martin Asp i JM Norge AS

JM Norge hadde ved utgangen av første halvår 1180 boliger i produksjon.

Ukens profil: Fikk sluttpakke – havnet i eiendom (+)
Karriere
Nå skal milliardprosjektet bygges
Utvikling
Solgte til Bergesen-familien (+)
Transaksjoner
Øker leieinntektene, resultatet faller
Aktuelt
Ny sjef hos Enerhaugen
Karriere
Få ferske eiendomsnyheter hver morgen! Meld deg på gratis nyhetsbrev her!
Solid resultat med 363 millioner
Aktuelt
– Vi skal ikke selge mer, snarere tvert imot (+)
Analyse
Utstillingsplassen Eiendom sikter mot rekordresultat i år (+)
Analyse
Markedsplassen fra A til Å innen ombruk
Play