FRA BULK TIL STOR-OSLO: Christian Haug (til høyre) er ansatt som CFO i Stor-Oslo Eiendom, her sammen med administrerende direktør Mathis Grimstad.

Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen

Christian Haug tiltrer som CFO den 4. juni.

Publisert Sist oppdatert

Christian Haug er 42 år og kommer fra stillingen som CFO i Bulk Infrastructure. Haug har lang erfaring fra eiendomsbransjen gjennom flere år i Bulk Infrastructure, Scandinavian Property Group og Orkla Finans Eiendom, og har vært helt sentral i arbeidet med finansiering og transaksjon av eiendom.

– Christian kjenner oss godt og kommer til å fungere godt i vårt miljø. Med hans bakgrunn blir han en solid tilvekst til vårt system. Hans solide og brede eiendomsbakgrunn gjør at vi har store forventninger til Christian og vi føler oss sikre på at dette vil styrke oss på den finansielle siden, sier administrerende direktør Mathis Grimstad.

LES OGSÅ: Braathen Eiendom ansetter konseptsjef

Haug er utdannet siviløkonom fra BI, og er i tillegg utdannet fra befalsskolen for Kystartilleriet.

– Stor-Oslo Eiendom har etablert seg som en ledende eiendomsutvikler og hatt en imponerende vekst. Jeg har fulgt selskapet fra sidelinjen og opplever et selskap med dyktige folk som er offensive, innovative og har et sterkt fokus på bærekraft. Jeg ser virkelig frem til å få være med på den videre reisen sammen med dyktige medarbeidere, sier Christian Haug.

LES OGSÅ: UNION henter fra Akershus Eiendom

Powered by Labrador CMS