Aktuelt

Bygger ut hotellet med 69 nye rom

Scandic Hamar øker kapasiteten med flere rom og nye konferanselokaler.

UTVIDER: Scandic har inngått en avtale med eiendomsselskapet Utstillingsplassen om å renovere og bygge ut hotellet på Hamar.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendomsselskapet Utstillingsplassen har fått jobben med å renovere og bygge ut Scandic Hamar. De starter til høsten og blir ferdig i 2021, ifølge en pressemelding.

– Vi gleder oss til å kunne huse enda flere gjester og tilby store konferanser og messer. Vi er allerede i dialog med lokale leverandører for å fornye matkonseptet i hotellrestauranten, og ser frem til å skape en stemning på hotellet som både gjester og lokalbefolkning vil sette pris på, sier hotelldirektør Wenche Vollhaug.

Scandic Hamar er et av Norges største konferansehotell. Ferdig renovert får det 308 rom, restaurant, bar og møtefasiliteter for opptil 1.450 personer. I tillegg skal det bygges en bankettsal i åttende etasje.

– Vi ønsker både å ruste opp eksisterende lokaler og bygge nytt for å styrke Hamar sin posisjon. Etnytt påbygg med ytterligere 69 rom og nye konferanselokaler setter Hamar i stand til å konkurrere med Gardermoen-hotellene og alt annet av tilbud på Østlandet, sier administrerende direktør Tron Sanderud i Utstillingsplassen Eiendom

Har tatt ut 70 millioner i utbytte (+)
Pluss
Newsec Basale kjøper Tjuvholmen Drift
Transaksjoner
Tre nye til Insenti
Karriere
Dagbøter kostet flesk for garantist (+)
Juss
Klart for neste trinn på brygga
Bolig
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Kjøper konkurrent og to eiendommer
Transaksjoner
Fearnley-syndikat solgte kombieiendom (+)
Transaksjoner
Ugyldig eiendomsskatt, men greit med skjerming
Juss
Satser på enda mer næring i Drammen
Utvikling