Industri Energi har inngått avtale med Tomagruppen om drift av personalrestaurant i sitt nye bygg i Torggata 15.

Toma inngår avtale med Industri Energi Holding

Industri Energi Holding AS har inngått avtale med Tomagruppen om leveranse av personalrestaurant i sitt nye bygg i Torggata 15.

Publisert Sist oppdatert

– Først vil jeg gratulere Industri Energi Holding med et fantastisk nytt bygg og deres viktige arbeide med å sette byggene tilbake i opprinnelig stand. Deres investering i kvartalet er med på å utvikle området ved Youngstorget. Vi er ydmyk og stolt over å ha vunnet denne kontrakten og vi gleder oss til et godt samarbeid sier Stian Løken Blom, salgsdirektør i Toma, og fortsetter: – Jeg er heldig som har så mange dyktige kollegaer i teamet som bidrar til at vi leverer tjenester markedet etterspør.

Industri Energi overtar nybygget av Entra ved ferdigstillelse i november i år, og avtalen har oppstart 15. desember 2017.

– I dette prosjektet har det vært viktig å ha fokus på morgendagens arbeidsplass. Leietakerne får stadig flere generasjon Y medarbeidere og det stiller nye krav til huseier og leverandørene av servicetjenester, sier Løken Blom.

The Kitchen

– Vi gleder oss veldig til dette. Vi har utviklet et nytt konsept til denne kontrakten sier Øystein T. Berntsen, markedsansvarlig i Toma.

Konseptet heter The Kitchen og henter sin inspirasjon fra New Yorks matkultur.

– Ingen steder i verden kan du spise så mye forskjellig og spennende mat. Byens kontinuerlige innvandring gjør at matbildet stadig er i endring og dette vil vi ta med inn i Torggata 15. Vi synes området har mange likhetstrekk med New York – en eksotisk og multikulturell del av Oslo, som stadig er i endring, sier han.

Aili Klami i Industri Energi, synes dette er et spennende og riktig konsept for bygget.

– Vi har tillit til at Toma kan levere og gleder oss til å komme i gang, sier Klami.

 

Powered by Labrador CMS