Har leid ut 8000 kvadratmeter

Storebrand Eiendom begynner å fylle opp Gullhaugveien 1-3 i Nydalen.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Hele Gullhaugveien 1-3 (se foto) er på 12 600 kvadratmeter, hvorav kontordelen utgjør om lag 11 500 kvadratmeter. Eiendommen forvaltes av Avantor for Storebrand. Bygget ledigstilles fra første kvartal neste år, ettersom Egmont samlokaliserer seg i et nybygg i Nydalen.

Nå har Storebrand lykkes med å leie ut om lag 8000 kvadratmeter til Universitetet i Oslo, Regionsenter for barn og unges psykiske helse (RBUP Øst og Sør) og Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS).

RBUP holder i dag til i Gullhaug Torg 4B, så det blir en kort flyttetur. Denne eiendommen er dessuten også eid av Storebrand. NKVTS holder til i Kirkeveien 166 og skal leie de nye lokalene fra 1. halvår 2013.

Ifølge Newsec er leienivået «markedsmessig». I Nydalen vil det si 1800-1900 kroner kvadratmeter for sentrale lokaler av høy standard, rundt 1600 kroner kvadratmeteren for mer ordinære lokaler. Eventuell momskompensasjon vil påvirke leienivået.

Kontraktene skal ifølge Newsec ha blitt inngått i andre kvartal i år. Storebrand Eiendom vil ikke kommentere de nye kontraktene.

«Prinsipielt gir vi aldri kommentarer på slike spørsmål. Leieforhold og detaljer rundt slike, er et konfidensielt forhold mellom oss som gårdeier og leietaker som vi ikke kommenterer i media», skriver adm. direktør Anders Berggreen i Storebrand i en e-post til NEnyheter.

Totalt gjenstår det nå 3500 kvadratmeter med ledige kontorlokaler i Gullhaugveien 1-3, en eiendom som for øvrig ble ført opp i 1996.

Foto: Avantor

Powered by Labrador CMS