Vil bort fra Tvenge

Torstein Tvenge og Fram Management kan miste Norsk Gjenvinning som leietaker.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Norsk Gjenvinning (tidligere Veolia Miljø) holder i dag til i eiendommen Karenslyst Allé 9-11 på Skøyen, en eiendom som i 1996 ble oppført på den gamle NEBB-tomten. Karenslyst Allé 9-11 er på 28 800 kvadratmeter og huser både forretninger, kontorer og parkering.

Men nå har Norsk Gjenvinning gått ut med et søk i markedet, der Moment Eiendom er søkemegler. Gjenvinningselskapet jakter på et nytt hovedkontor i størrelsesorden 1500-2000 kvadratmeter til de 80 arbeidsplassene.

Med andre ord snakker vi om en arealeffektivitet fra 19-25 kvadratmeter per ansatt. Norsk Gjenvinning vil primært ha åpne løsninger, og ønsket innflytting er 1. januar 2014.

Som vanlig er nærhet til offentlig kommunikasjon et krav i søket, men ønsket område favner mye videre. Karenslyst Allé er blant det dyreste området på Skøyen, selv oppnår Tvenge og Fram Management opp mot 3000 kroner kvadratmeteren i nybygget Karenslyst Allé 49-53, som er innflyttingsklart denne høsten.

Norsk Gjenvinning har foruten Skøyen både Fornebu/Lysaker, Smestad og Nydalen som ønskede områder. Dette er områder der leieprisene typisk ligger på 1800-2000 kroner kvadratmeteren for lokaler av god og høy standard.

Powered by Labrador CMS