Adecco rykker opp i Tippeligaen

Bemanningsselskapet Adecco tar et steg opp når de neste år flytter inn i splitter nye lokaler i Rosenkrantz gate.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det meste av virksomheten til Adecco i Oslo er i dag samlet i Universitetsgaten 10, som består av om lag 3500 kvadratmeter. Adecco har også lokaler på det gamle industriområdet på Skøyen, ved møbelforretningen Bohus, samt på St. Olavs plass. Lokalene i Universitetsgaten 10 var opprinnelige kontorer for rederiet J.B. Ugland, som er eier og utleier.

Enklere– Vi leier til og med 6. etasje og kommer til noe nytt, og mer fresht, som samtidig er sentralt og ikke langt fra der vi er i dag. Det blir enklere for kandidatene å finne frem enn det er i dag og enklere for medarbeiderne, for nå får vi alt samlet på ett sted og fremstår dermed mer samlet, sier regiondirektør Hans Jørgen Wang i Adecco til NEnyheter.

– Vi får mer funksjonelle lokaler og lokaler som er tilpasset vår virksomhet, fortsetter en entusiastisk Wang, og drømmer om ”The Adecco Building”, med logoen godt synlig.

Han trekker også frem at de gjennom Olav Thon Gruppen får en profesjonell utleier å forholde oss til, Ugland er tross alt et rederi. Adecco har i ti år holdt til i de nåværende lokalene i Universitetsgaten 10, og de har også tegnet en tiårs kontrakt med Thon.

Hans Jørgen Wang forteller at 250 ansatte berøres fra dag én av flyttingen, men de nye lokalene tar høyde for 300 arbeidsplasser, som er totalkapasiteten.

Vil vokse– Vi har potensial for å vokse i 2011 og tar høyde for vekst fremover, sier Wang. Totalt arbeider det 550 mennesker i hele Adecco

– Hva med leiekostnadene?– Vi går noe opp i leiekostnader, men får bedre arealutnyttelse og helt andre møtefasiliteter. Dessuten oppnår vi gevinster ved å samle generalister og spesialister, sier regiondirektøren.

Hele det bygget i Rosenkrantz gate blir på om lag 9000 kvadratmeter. Fasaden blir eksklusiv, med store glassflater. Innvendig blir det en miks av store kontorlandskap og mange større og mindre kontorer. I kjellergarasjen vil det gå heis direkte opp til lokalene.

Eiendommen ferdigstilles når Adecco flytter inn i juli 2011. Ifølge Olav Thon Gruppen er alle arealene i bygget utleid, utenom toppetasjen i 7. etasje, som er ”byggets mest eksklusive arealer med flott utsikt over byen”.

To Oslo-eiendommerJ.B.Ugland Holding kjøpte Universitetsgaten 10 i 2003, mens de kjøpte sin andre Oslo-eiendom, Stortingsgata 2, i april 2004. Dette bygget er fra 1994 og har et areal er på 3049 kvadratmeter. Bygget ble for øvrig tildelt Byggskikkprisen i 1994. Leietakere i Stortingsgata 2 er blant andre Hansa Property, UNIO, J. B. Ugland Shipping og Løvebakken restaurant

Foto: Adecco

Powered by Labrador CMS