UTVIDES Nå skal Stortingsgata 10 utvides, med et ekstra bygg i bakgården som kobles til dagens bebyggelse.

Klarsignal for å bygge på 1.670 nye kvm i sentrum

Wahl Eiendom har fått på plass godkjent ramme til å utvide Stortingsgata 10 i Oslo sentrum.

Publisert

I 2020 kjøpte Wahl Eiendom Stortingsgata 10 i Oslo sentrum av Rolf Iversen, og siden har selskapet jobbet med planene for å utvikle eiendommen. Nå har Wahl Eiendom fått godkjent en ramme på å oppføre et nybygg i bakgården som skal bygges sammen med eksisterende bygningsmasse.

Prosjektet innebærer at eiendommen øker bruksarealet med 1.670 kvadratmeter til 4.122 kvadratmeter. Prosjektet har planlagt oppstart i første halvår i 2024 og det er planlagt ferdigstillelse i 2025.

– Vi har jobbet lenge med å finne gode, omforente løsninger for nybygget, bl.a. sammen med våre naboer som omslutter bakgården. Dette har vært en spennende og lærerik prosess som til slutt har resultert i en løsning som alle i kvartalet kan gå god for. Nå venter vi på svaret på anbudsrunden og det blir veldig spennende å se hvordan denne jobben blir mottatt i markedet, sier Eivind Bøe Johannessen, Administrerende Direktør i Wahl Eiendom.

Det legges opp til solide fellesarealer i kjeller og på bakkeplan, samt en stor takterrasse med utsikt over Spikersuppa og Stortinget.

– Dette blir et moderne bygg med alle fasiliteter på en meget god beliggenhet, og vi er forventningsfulle til å introdusere disse arealene i markedet. Etasjeflatene er i underkant av 450 kvm. og er svært effektive slik at man kan finne veldig gode løsninger her for et bredt spekter av bedrifter med relativt stor variasjon i antall ansatte, sier Christopher Winther Felix, markedsdirektør i Wahl Eiendom.

Powered by Labrador CMS