Annonsørinnhold

Den egenutviklede teknologien til Visuado gir banebrytende høykvalitets 3D-visninger

Visualiseringsplattform vinner stadig nye kunder!

Visuado leverer egenutviklet teknologi for 3D-visninger av boliger. De har det siste året hatt sterk vekst på boligmarkedet i Oslo med noen av landets ledende boligutviklere. Så hva er det som gjør Visuado så unike? La oss ta en titt på teknologien og den fantastiske utviklingen!

Hvem er Visuado? 

Visuado er en AI-drevet plattform for eiendomsvisualisering. Selskapet har siden 2019 hatt en visjon om å digitalisere kundereisen innen nyboligbransjen, gjennom høykvalitets 3D-fremvisning av boligprosjekter. De leverer en rekke ulike tjenester innen 3D-visualisering, fra virtuelle visninger med utsikt, til realistiske stillbilder og boligvelger.

3D-visualiseringen gir et helhetlig inntrykk av leiligheten for potensielle boligkjøpere

Visuado sin egenutviklede teknologi gir kunder virtuelle visninger og modeller av overlegen kvalitet - uten å gå på bekostning av kapasitet eller pris. Tjenestene er svært skalerbare, slik at alt kan tilpasses utviklingen til det enkelte prosjekt. Dette vil si at tusenvis av brukere på alle enheter kan være inne på visningsplattformen samtidig! 

Les mer om de ulike tjenestene Visuado tilbyr her. 

Hvordan fungerer visualiseringsplattformen til Visuado? 

Visuados virtuelle visninger presenteres i en helt vanlig nettleser både på PC, mobil eller pad. Tjenesten har lik kvalitet, ytelse og tilgjengelighet som forhåndsrenderte 360- bilder. Men med funksjoner som tidligere bare var tilgjengelige via kostbare sanntidsløsninger for pikselstrømming! 

Selskapets banebrytende teknologi gjør at du kan få ekte HDR-visning med enestående realisme. Visuado sitt HDR-format gir automatisk eksponering i sanntid, 100 % nettleserkompatibilitet og har betydelig bedre komprimering - med 50 ganger mindre filstørrelser for visning i sanntid.

Det lave båndbreddebehovet sikrer en smidig brukeropplevelse, selv med adaptiv eksponering (HDR), soldiagram, skiftende materialer, interaktive 3D-objekter og mer. Dette betyr at potensielle kunder kan se alle leilighetene fra hvilken som helst enhet, så lenge de vil, uten å måtte vente i kø eller bekymre seg over å bli kastet ut av en økt!

Du kan lese mer om teknologien bak Visuado sine løsninger her.

Virtuell visning som viser leilighetens utsikt og solforhold

Hvorfor velger stadig flere boligutviklere Visuado?

Visuado sine tjenester bidrar til en bedre kundereise og økt salg for boligutviklere, slik at en kommer raskere i gang med prosjektene. Dette ved hjelp av å gi potensielle kjøpere bedre oversikt over hvordan leiligheten vil se ut, inkludert utsikt og solforhold, noe som bidrar til følelsen av et tryggere boligkjøp.

Men Visuado er ikke den eneste aktøren på markedet som tilbyr 3D-visninger, så hvorfor velger flere og flere Visuado? Selskapet skiller seg fra sine konkurrenter ved å levere fotorealistiske virtuelle visninger for hver enkelt enhet i et nyboligprosjekt. I tillegg er Visuado sin teknologi svært skalerbar og effektiv, noe som muliggjør visninger av hver enkelt enhet - selv i store leilighetsprosjekter.

Den banebrytende teknologien er ikke kun bra på papiret! Visuado har fått svært positiv respons fra kunder, som opplever løsningen som både brukervennlig og trygg. Flere setter også pris på fleksibiliteten til å integrere Visuados løsninger i deres eksisterende oppsett, dersom Visuado ikke var med på å utvikle en totalløsning for prosjektet fra start.

Et ønske om å modernisere kundereisen innen nyboligbransjen!

Det siste året har Visuado hatt en satsing inn mot boligmarkedet i Oslo, og har de siste 6 månedene samarbeidet med noen av landets ledende boligutviklere på en rekke prosjekter. 

Blant annet:

  • Bonord

  • PBBL

  • Format Eiendom

  • Fredensborg Bolig

  • Nåbo

  • Varde Eiendom

  • Attivo

  • Stor-Oslo Eiendom

  • Skanska Eiendomsutvikling

For disse kundene har Visuado både levert komplette løsninger med boligvelger og virtuelle visninger, så vel som 3D-visninger for eksisterende prosjekter, som integreres inn i kundens landingsside.

Visuado har blitt en mer synlig aktør på markedet, og merker stadig økende interesse for deres teknologi og løsninger. Utviklingen med nye kunder, og flere faste kunder, viser tilfredshet og tillit fra flere av landets ledende boligutviklere. Selskapets visjon er å modernisere kundereisen innen nybolig, med ledende løsninger for boliger, kontorer og hoteller. Visuado sin teknologi utvikler seg stadig, og selskapet er klare for å ta imot flere nye kunder og spennende prosjekter til høsten.

Har du et nyboligprosjekt som er klar for å ta steget inn i 3D-visninger?

Ta kontakt med Visuado 

Powered by Labrador CMS