STOR TOMT: Vossegata 35 er ett av byggene på Torshaug, hvor Bastia Eiendom ønsker 855 boliger og 6.080 kvadratmeter næring.
STOR TOMT: Vossegata 35 er ett av byggene på Torshaug, hvor Bastia Eiendom ønsker 855 boliger og 6.080 kvadratmeter næring.

Vil ha boliger i hele bygget på Torshov (+)

I påvente av en ny reguleringsplan for den 45 dekar store tomten ønsker Bastia Eiendom å bruksendre Vossegata 35 til boliger i alle plan.

Publisert

På vegne av Bastia Eiendom-selskapet Torshovgata 46 AS har Urba søkt om rammetillatelse for Vossegata 35 på Torshov i Oslo. Søknaden gjelder bruksendring, fasadeendring og loftsutbygging i bevaringsverdig bebyggelse.

I august i fjor skrev Estate Nyheter at Bastia Eiendom AS har omfattende planer for tomten Torshaug i Sagene bydel. Selskapet, som eies av Tore Martin Solbakken, kjøpte eiendommen av Statsbygg i 2005. I en henvendelse til Plan- og bygningsetaten (PBE) ble det skissert 855 boenheter og 6.080 kvadratmeter BRA næring. Planen rommer også en skole for 850 elever.

Bastia Eiendom ønsker å utvikle et bilfritt område med «variert tilbud av boligtyper, sentralt plassert torg, parkanlegg, offentlig og privat tjenesteyting med mer» som samlet skal sikre urbane kvaliteter i miljøet.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.