– VIKTIG: – AI er ikke bare noe man snakker om lenger, mener Ingebjørg Daae i Consigli.
– VIKTIG: – AI er ikke bare noe man snakker om lenger, mener Ingebjørg Daae i Consigli.

– Viktig å se AI-mulighetene for eiendomsbransjen

Ingebjørg Daae i Consigli var klar i sin tale da hun holdt foredrag under KINE-nettverkets seneste powerlunch.

Publisert

Det var torsdag at KINE-nettverket (Kvinner i norsk eiendom) arrangerte en digital powerlunch med AI som tema. COO Ingebjørg Daae i Consigli holdt foredrag for over 130 påmeldte med en innføring av AI og en kort gjennomgang av de ulike teknologiene innenfor AI-området. Hun gikk også gjennom hvordan man kan bruke AI til å redusere risiko, kostnader og materialforbruk i eiendomsbransjen.

– AI utvikler seg i rekordfart og det er viktig for oss i eiendomsbransjen å se hvilke muligheter dette gir oss og hvordan vi kan bli mer effektive, sier Kine Morud Aarum i KINE nettverket

– AI har kommet for fullt i eiendomsbransjen, og det er viktigere enn noen gang å henge med for å opprettholde konkurransekraft. AI er ikke bare noe man snakker om lenger. Det finnes verktøy på markedet i dag som reduserer materialforbruk mer over 20 prosent, øker salgbart areal og reduserer risikoen betydelig, sier Ingebjørg Daae.

Hun er elektroingeniør med master i ledelse og innovasjon og har jobbet med programmering, prosjektering og med teknologiutvikling og leverandør i Siemens. Hun har også jobbet med ny teknologi og innovasjon i Entra. Nå er hun COO i Consigli og leder utviklingen av Consiglis AI-tjenester.

– KINE-nettverket er opptatt av kompetanseheving og kompetansedeling, og nå var AI et viktig tema å ha på agendaen, sier Morud Aarum.

 

Powered by Labrador CMS