– Vi ønsker Boalliansen velkommen til Usbl-familien, sier administrerende direktør Johan Bruun

Usbl kjøper Boalliansen og satser i Drammen-regionen

Med oppkjøpet følger hele Boalliansens portefølje av borettslag og sameier, i tillegg til ansatte.

Publisert

Boligbyggelaget Usbl fortsetter sin satsning i Drammensregionen og kjøper opp forvaltningsselskapet Boalliansen av IF, ifølge en pressemelding. 

– Det er med stor glede vi ønsker Boalliansen velkommen til Usbl-familien. Dette oppkjøpet reflekterer vår vekststrategi og ønske om ytterligere satsning og tilstedeværelse i Drammensregionen, både med forvaltning av borettslag og sameier samt ved å bygge nye boliger, sier administrerende direktør Johan Bruun i en pressemelding.

Han påpeker også at Boalliansen har gjort et solid arbeid i sin etablering og har vært et selskap i vekst siden starten i 2013. 

Et boligbyggelag i vekst

Kjøpet betyr at Usbl tar over som eier og forvalter av 132 borettslag og sameier med cirka 7.500 boenheter. Dette øker Usbl sin markedsandel i Buskerud-regionen markant. I tillegg forvalter Boalliansen borettslag og sameier i Bergen og Trondheim.

– Det er ønskelig at Boalliansen blir innlemmet i Usbl etter hvert, men vi har ingen hast og vil bruke tiden fremover til å finne ut i hvilken form dette vil skje. Inntil videre drives Boalliansen som i dag, sier markedsdirektør Frode Bovim i Usbl.

Usbl er et av Norges største boligbyggelag med over 120.000 medlemmer og forvalter, etter oppkjøpet nærmere 2.000 borettslag og sameier, hovedsakelig over hele Østlandet.

Powered by Labrador CMS