FORNØYD: Grunnlegger og CEO i Unloc, Kris Riise, er fornøyd med den viktige avtalen med Parakey.
FORNØYD: Grunnlegger og CEO i Unloc, Kris Riise, er fornøyd med den viktige avtalen med Parakey.

Unloc i nordisk samarbeid

Unloc går sammen med Nordens største leverandør av digitale adgangssystemer.

Publisert Sist oppdatert

Det er det svenske selskapet Parakey AB som Unloc nå har inngått samarbeid med. Parakey utvikler og selger en digital adgangsplattform der en kan åpne låste dører til kontorer, garasjer og leiligheter med mobiltelefonen. Selskapet har over 200.000 unike brukere som kan åpne låste rom med mobiltelefoner.

De to partnerne har et felles mål om å forenkle menneskers hverdag ved å tilby eksisterende og nye kunder flere valgmuligheter til hvilke systemer de ønsker å bruke. Unloc skal kunne brukes til å åpne Parakey sine låser. Snart legges derfor også Parakeys fysiske produkter til på listen over enheter som kan åpnes med Unloc sin mobilapp.

– Etter å ha hatt en dialog med Unloc i flere år, har vi nå konkrete forespørsler fra kundene om å bruke Parakeys markedsledende lås Parakey PDL med Unloc sin app. Vi tar det som en selvfølge at kundene våre skal kunne velge hvilke systemer, apper og digitale låser de ønsker å bruke. Som kolleger i bransjen har vi derfor valgt å inngå et samarbeid for å hjelpe hverandre med å drive digitalisering av eiendommer med digital adgang, sier Parakeys CEO og Co-Founder Jonas Arvidsson.

Utviklingsarbeidet begynte i løpet av sommeren og vil fortsette med høy intensitet i løpet av høsten, slik at funksjonaliteten kan tas i bruk allerede før årsskiftet.

— Vi er stolte over at Unloc allerede er velkjent i Norge. Nå ser vi at det samme kan skje veldig raskt i Sverige, og da er det fantastisk å ha Nordens største leverandør av digital adgang som en av våre samarbeidspartnere, sier Kris Riise, Founder CEO i Unloc.

Powered by Labrador CMS