SER UT: Lars Even Moe, Kristian Bartnes og Endre Folge ser til Zürich når de skal satse utenfor Norge.

UNION Kapitalforvaltning etablerer Zürich-kontor

Kapitalforvalteren vil styrke tilstedeværelsen utenfor Norge og ser på Zürich som en viktig by.

Publisert

– Vi ønsker å være tett på etablerte fondskunder og potensielle nye investorer som vi ser er godt representert i området, sier Lars Even Moe, leder av UNION Kapitalforvaltning innen næringseiendom.

UNION Kapitalforvaltning, som er en del av UNION Gruppen, tilbyr fond innen næringseiendom, boligutvikling og kreditt.

- Tradisjonelt har vi hentet ca. 50 prosent av kapitalen fra utenlandske investorer til våre value-add fond, og vi ser en økende interesse for eiendom fra etablerte forvaltere. Nå har også en del av kundegrunnlaget flyttet, og da er det bra å kunne få en ny base til teamet vårt som henter kapital til alle våre fond, sier Kristian Bartnes, leder for IR og Kapitalinnhenting i UNION Kapitalforvaltning.

Selskapet har tillatelse fra Finanstilsynet til å forvalte alternative investeringsfond (AIF) og investerer kapital på vegne av pensjonskasser, store institusjoner og private profesjonelle investorer. Tjenestene inkluderer blant annet kapital- og eiendomsforvaltning.

I dag forvalter UNION Kapitalforvaltning en portefølje med eiendomsfond med verdi på 21 milliarder kroner.

- I tråd med videreutviklingen av UNION Gruppen som eiendomshus og kapitalforvalter ser vi at det er nødvendig å styrke tilstedeværelsen utenfor Norge, sier Endre Folge, administrerende direktør i UNION Gruppen

Powered by Labrador CMS