TROR PÅ LILLESTRØM: Adm. direktør Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom vil utvikle flere boliger i Lillestrøn sentrum. Foto: Marius Viken.
TROR PÅ LILLESTRØM: Adm. direktør Mathis Grimstad i Stor-Oslo Eiendom vil utvikle flere boliger i Lillestrøn sentrum. Foto: Marius Viken.

Stor-Oslo kjøper i Lillestrøm (+)

Stor-Oslo Eiendom har kjøpt flere eiendommer for å kunne utvikle Kvartal 15 i Lillestrøm.

Publisert Sist oppdatert

Stor-Oslo Eiendom har stor tro på Lillestrøm. Eiendomsutvikleren, som står bak utviklingen av Meierikvartalet, inngikk tidligere i år en samarbeidsavtale med Østbanernes Forbruksforening SA om å utvikle halvparten av Kvartal 15. Nå har Stor-Oslo Eiendom kjøpt resten av eiendommene. Dermed kan hele kvartalet utvikles i en helhet.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått i land disse avtalene som sikrer oss kontroll på utviklingen av et nytt sentrumskvartal i Lillestrøm. Lillestrøm er en by i vekst og transformasjon. Vi ser at leilighetene i sentrum er svært populære, og både Meierikvartalet og andre sentrumsprosjekter kan vise til gode salgstall. Vi ønsker å bidra til å utvikle Lillestrøm by videre med utbyggingen av Kvartal 15, sier Mathis Grimstad, adm. dir. i Stor-Oslo Eiendom.

Selgerne har jobbet med utvikling av kvartalet, men nå tar Stor-Oslo Eiendom stafettpinnen videre og vil bearbeide og utvikle prosjektet i samarbeid med kommunen.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.