AVTALE: Hans Otto Daland, Jill Akselsen, Roald Reme har signert avtale som gir J.B. Ugland Eiendom innpass i et attraktivt byutviklingsprosjekt i Kristiansand.
AVTALE: Hans Otto Daland, Jill Akselsen, Roald Reme har signert avtale som gir J.B. Ugland Eiendom innpass i et attraktivt byutviklingsprosjekt i Kristiansand.

Nytt J.B. Ugland Eiendom-kjøp (+)

J.B. Ugland Eiendom går inn på eiersiden i Kvartal 14 i Kristiansand.

Publisert Sist oppdatert

Daland Eiendom og BRG Utvikling har store planer for det nye kvartalet i Kristiansand, og nå har de fått med seg J.B. Ugland Eiendom på de ambisiøse byutviklingsplanene. Dalandgården og Citygården skal rives og det skal utvikles 13 000 kvadratmeter kontor, 4000 kvadratmeter med handel og to etasjer med parkering i Kvartal 14. Målet er å definere en ny standard for hva leietakere i Kristiansand kan forvente.

– Vi har jobbet lenge sammen med BRG om å realisere en fornyelse av kvartalet som har vært i familiens eie siden 60-tallet, den gang da Norman Daland drev malerforretning her. Vi er veldig glade for også å få med J.B. Ugland på laget som bidrar med komplementær kompetanse som kommer prosjektet og fremtidig leietakere til gode, sier Hans Otto Daland

Kvartal 14 omringes av Skippergata, Kirkegata og Henrik Wergelands gate. Skippergata skal bli gågate, i Kirkegata skal det komme en sykkeltrasé, samtidig som Henrik Wergelands gate har sin kollektivtrasé.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.