PRISSATT: Fra venstre Anders Bergene, Tone Gjertsen, Bjørn Slaatta, Andreas Mello-Kildal, Magnus Løvlien Lutnæs, Line Ravlo-Losvik og Thomas Rindahl Håkonsen. Alle er partnere i DLA Piper.
PRISSATT: Fra venstre Anders Bergene, Tone Gjertsen, Bjørn Slaatta, Andreas Mello-Kildal, Magnus Løvlien Lutnæs, Line Ravlo-Losvik og Thomas Rindahl Håkonsen. Alle er partnere i DLA Piper.

Til topps i advokatkåring

Eiendomsteamet hos DLA Piper har blitt kåret til «the World’s leading Real Estate Lawyers» av Who’s who legal.

Publisert Sist oppdatert

Ratingen, som nylig ble offentliggjort, inneholder hvert år en kåring av det beste firma på verdensbasis. Advokatene i DLA Piper, fordelt på 40 ulike land, er veldig glade for den anerkjennelsen som ligger i denne prisen.

– Det er utrolig hyggelig å motta denne utmerkelsen, sier Thomas Håkonsen, som er leder for det norske eiendomsteamet hos DLA Piper.

I Norge består teamet av 17 eiendomsadvokater og et entrepriseteam på 21 advokater, og utgjør med det et av de største fagmiljøene i Norge innenfor eiendom. I Norden er det totalt ca 100 advokater som jobber med eiendom, og world-wide er det ca 500 eiendomsadvokater, som nå i fellesskap har fått denne prisen.

LES OGSÅ: Opprykk og nedrykk i fersk advokatranking

– Å få anerkjennelsen som team er det største vi kan oppnå. Vi jobber mye på tvers av landegrensene, både i Norden og internasjonalt, og da er det spesielt hyggelig med en slik pris, sier Håkonsen.

Line Ravlo-Losvik anerkjennes også personlig som en av Norges ledende eiendomsadvokater, sammen med mange andre eiendomsadvokater fra CLP, Haavind, Schjødt, Selmer, Thommesen, Wiersholm, Arntzen de Besche, BAHR og Wikborg Rein.

– Det er selvsagt hyggelig med en personlig anerkjennelse, men å være en del av et så stort og anerkjent internasjonalt team betyr mer enn den personlige anerkjennelsen, sier Ravlo-Losvik.

LES OGSÅ: Chambers and Partners: Her er Norges beste eiendomsadvokater

– Det er alltid et team som står bak leveransen. Et team som deler, videreutvikler og forvalter kompetansen, gjør det gøy å jobbe med eiendom og medfører at vi lærer nye ting og bygger videre på erfaringer fra gang til gang.

– At jeg nå også har fått muligheten til å trekke på erfaringer fra et verdensomfattende team, har allerede gitt nye erfaringer som jeg tror mange kunder vil ha glede av, avslutter Ravlo-Losvik.