Christian H. Skjelbakken i Heime Proptech er gjest i podcasten Proptech til frokost.

Skal sikre prikken over i'en for boligutviklerne på Heimebane

Christian H. Skjelbakken i Heime Proptech forteller i podcasten Proptech til frokost hvordan appen Heime kan gi utviklerne et konkurransefortrinn i kampen om boligkjøperne.

Publisert Sist oppdatert

Salgs- og markedssjef Christian H. Skjelbakken i Heime Proptech skal skape liv i fellesarealene til leilighetsbyggene rundt omkring i Norge.

– Det handler om at folk skal bo bedre sammen og skape det levende fellesarealet man virkelig drømmer om når man kommer inn i et boligprosjekt, sier Skjelbakken.

Hans Heime-app er sjåføren til fellesskapet og han mener utviklere som klarer å få til den sosiale bærekraften blir vinnerne i kamp om boligkjøperne.

Men alt er ikke tech. Nå flyr Heime-gründerne Norge rundt for å hjelpe utviklerne og innbyggerne til å ta i bruk tjenesten. For jo flere som bruker den i et byggeprosjekt, jo bedre blir tilbudet og trivselen hos boligkjøperne.

Podcasten Proptech til Frokost er tilgjengelig på Apple podcast, Spotify, Acast, Google podcast og andre podcastplattformer. Du kan også høre podcasten ved å klikke på direktespilleren under her:

Powered by Labrador CMS