Aktuelt:

TV UNG 1987: Stig Bech (foran) med mikrofonen. Bak Jan Ove Ringstad, Arild Sandøy og Svein Andersen i lokalfjernsynet TV Ung i Oslo. Foto/faksimile Ellen M. Arnstad/Akers Avis
TV UNG 1987: Stig Bech (foran) med mikrofonen. Bak Jan Ove Ringstad, Arild Sandøy og Svein Andersen i lokalfjernsynet TV Ung i Oslo. Foto/faksimile Ellen M. Arnstad/Akers Avis

Startet som DJ, endte som eiendomsadvokat. Nå skal han lede Citykonferansen sammen med Ung i Næringseiendom-topp

- Vi håper på en solid dose velvillighet fra publikum.

Publisert Sist oppdatert

Det første store eiendomsarrangementet etter koronatiden - Citykonferansen – arrangeres 29. mars i Oslo. Vertskap for dagen er Katrine Belsvik (AB Invest og Ung i Næringseiendom) og Stig Bech (Wiersholm og Norsk Eiendom). Vi har snakket med de to konferansierene, ikke om innhold – men om dem selv. Hva er årsaken til at arrangørene benytter seg av to bransjehoder i stedet for profesjonelle konferansierer?

UNG I NÆRINGSEIENDOM 2022: Katrine Belsvik.
UNG I NÆRINGSEIENDOM 2022: Katrine Belsvik.

- Det må du nesten spørre arrangørene om, svarer Belsvik.

- Men når du først spør: Jeg tror at arrangementer som Citykonferansen er best tjent med bransjepersoner på scenen, både foran og bak mikrofonen. Citykonferansen er Norsk Eiendoms hovedarrangement, og det er for bransjen. Når vi kjører konseptet City Talks med hovedvekt på samtaler, intervjuer med politikere osv – så tror jeg faktisk det blir bedre ved at vi er "innsidere", vi kan bransjen og kjenner menneskene. Det gjør det hele bedre og mer adekvat, mer intimt og mer spisset – og kanskje også litt mer åpent og ærlig, sier Belsvik og legger til:

- Om Stig og jeg fungerer sånn scene-profesjonelt er jo en annen sak, men her håper vi på en solid dose velvillighet fra publikum.

- Fantastisk line-up

- Vi trenger velvillighet, og håper vi scorer på pur interesse og engasjement, sier Bech.

- Samtidig har vi en fantastisk line-up av bransjepersonligheter og politikere og et program som ingen kan konkurrere med i Norge. Vi kjører lave skuldre, saklige debatter, og ikke minst høy informasjonsfaktor om marked, makrobilder, bærekraftsmåling, havneutvikling, fjordbyer, status hos Plan- og bygningsetaten og årets viktigste prisutdelinger.

- Men rykter vil ha det til at vertskapshalvpart Bech i tidligere tider faktisk har vært profesjonell utøver som programleder, konferansier og DJ?

- Jeg er litt usikker på profesjonalitetsgraden, sier Bech.

- Men om fem år som ukentlig programledelse på nærradio, gründervirksomhet med privat-TV og noen års endeløs tråling langs norskekystens mer obskure etablissementer som DJ og tidvis konferansier – da er det kanskje noe i ryktene. Jeg var for øvrig en teknisk katastrofe som DJ. Det eneste jeg skjønte var oppsettet av musikken, noe som ga mye folk på gulvet og ditto ølsalg til tørste struper. Og de dårlige miksene gikk det fint å snakke over …

- Uansett profesjonalitetsgrad, vi gleder oss til fullt hus på Citykonferansen, avslutter Belsvik.

Powered by Labrador CMS