Aktuelt:

SAMARBEIDSPARTNER: Teamet til SQM jobber med flere prosjekter, blant annet med Entra, Pareto, Arctic og Brødrene Jensen.
SAMARBEIDSPARTNER: Teamet til SQM jobber med flere prosjekter, blant annet med Entra, Pareto, Arctic og Brødrene Jensen.

SQM vokser og ansetter tre talenter

Det siste året har eiendomsutviklingspartneren SQM doblet ansatt etter sterk omsetningsvekst. Nå har selskapet ansatt tre nye talenter.

Publisert Sist oppdatert

– Det er en hard kamp om de beste hodene om dagen, og det er helt avgjørende for oss å få inn riktig kompetanse og erfaring. Vi har vært selektive i prosessen, og vi er godt fornøyd med våre nye tilskudd, sier daglig leder Jan Kjeran Kolsrud.

SQM har nå ansatt Oddvar Hjellegjerde, Ørjan Ringstad Kristiansen og Øyvind hagen til sin organisasjon.

Oddvar Hjellegjerde kommer fra Cushman og Wakefield Realkapital, hvor han har jobbet som analytiker i 2 år. «Med erfaringer fra meglersiden av næringseiendom og med snart 3 ulike mastergrader i både finans, siviløkonom og eiendomsutvikling bringer Oddvar med seg en solid og unik tverrfaglig kompetanse. Oddvar blir et godt bidrag i SQM-teamet med sine analytiske evner og finansielle tilnærming», skriver SQM om ansettelsen i en melding.

Ørjan Ringstad Kristiansen har bakgrunn som drifts- og prosjekteringsleder fra AF Gruppen. Ørjan har jobbet med usikkerhetsanalyser i Atkins Norge og som prosjektleder i Cowi. «Denne bakgrunnen har gitt Ørjan verdifull innsikt i de fleste faser av et byggeprosjekt, og tar med seg erfaring blant annet fra byggingen av det nye Nasjonalmuseet. Ørjan har bakgrunn som byggingeniør og en master i prosjektledelse fra NTNU», skriver SQM.

Øyvind Hagen kommer fra AF Gruppen hvor han var prosjekteringsleder og har tidligere jobbet som RIB i Multiconsult. «Dette har gitt han solid erfaring fra komplekse prosjekter hvor godt tverrfaglig samspill og målrettet prosjektstyring har gitt gode resultater. Øyvind har master i Bygg- og miljøteknikk fra NTNU».

SQM er en utviklingspartner med spisskompetanse innen næringssegmentet. De påtar seg totalansvaret for større utviklingsprosjekter, fra tidligfase, til gjennomføring og salg. De kan vise til flere vellykkede prosjektsamarbeid med større kunder som Entra, Arctic, Pareto og Brødrene Jensen.

– Vi mener suksessfaktoren til vår vekst har vært at vi gir kunden en totalpakke som få andre kan tilby, og at vi skaper tillit hos kunden ved å investere i prosjektene, sier Kolsrud.

Powered by Labrador CMS