NY I SPG: Simon Sjöbom.
NY I SPG: Simon Sjöbom.

SPG rekrutterer utviklingssjef

Scandinavian Property Group (SPG) har rekruttert Simon Sjöbom til den nye rollen som utviklingssjef ved kontoret i Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Simon Sjöbom har frem til nå jobbet som prosjektleder i Skanska, hvor han har vært de siste fem årene. Han har vært involvert i store utviklingsprosjekter i Sverige, som utbyggingen av nye Södertälje sykehus og utvidelsen av S: t Görans sykehus.

LES OGSÅ: Nytt storkjøp fra SPG

Han har en grad fra Kungliga Tekniska Högskolan innen byggteknikk og økonomi.

– Vi har nå en stor portefølje av utviklingsprosjekter innen bolig og omsorg i Sverige, og derfor har vi valgt å rekruttere Simon Sjöbom til å være overordnet ansvarlig for disse, sier Managing Partner Knut Holte i SPG.

– Jeg ser frem til å ta del i gjennomføringen av pågående prosjekter som SPG har innen bolig og omsorg,  samt ta del i kommende prosjekter i samme segment, sier Simon Sjöbom.

Sjöbom tiltrer sin nye stilling 5. desember 2019.

LES OGSÅ: Solide utbytter fra SPG (+)

Scandinavian Property Group (SPG) ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Selskapet arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet; helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor.

Siden etableringen har SPG gjennomført eiendomstransaksjoner for over 60 milliarder kroner.