Aktuelt:

GOLFBANE: Scandinavian Property Group og Brødrene Jensen kjøper eiendommen Bävern 10 i Tyresö kommune utenfor Stockholm. Eiendommen er i dag en golfbane.

SPG og Brødrene Jensen kjøper tomt på 350 mål i Sverige

- Vi har sterk tro på at det er mulig å videreutvikle tomten.

Publisert

Scandinavian Property Group har sammen med Brødrene Jensen kjøpt en eiendom som omfatter ca. 350 mål i tilknytning til Tyresö Sentrum. På eiendommen er det i dag en golfbane. 

260 leiligheter

Området grenser til et nytt boligområde, Bäverbäcken, der både SPG, Magnolia og Klövern utvikler eiendommer. SPG kommuniserte i desember 2023 at det er signert en totalentreprisekontrakt med OBOS for utvikling av ca. 260 leiligheter på tomten.

- SPG har flere pågående prosjekter i Tyresö kommune, både ferdigstilte prosjekter og prosjekter i produksjon. Bäverbäcken gjennomgår for tiden en spennende utvikling og området kommer til å bebygges med flere nye prosjekter de kommende årene. Vi har sterk tro på at det er mulig å videreutvikle både den tilgrensende tomten samt golfbanen og gjennom dette tilby spennende boligkonsepter bare 20 minutter fra sentrale Stockholm, sier Carl Zetterqvist, Managing Partner i SPG.

Powered by Labrador CMS