MJØSFRONT: Scandinavian Property Group og Vold Eiendommer utvikler dette området på Hamar. Ill.: SPG

Siste brikke på plass i byutviklingen langs Mjøsa på Hamar

På Jernbanebrygga reguleres det inn 200-220 leiligheter og det legges til rette for ett nytt hotell på ca. 230 rom med nærhet til sentrum og jernbanestasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Scandinavian Property Group (SPG) inngikk sommeren 2022 et samarbeid med Vold Eiendommer om å utvikle Brygga 18, en uregulert tomt på ca. 4 mål med direkte ankomst til Mjøsa. 

Tre måneder senere kjøpte SPG/Vold Brygga 20 fra Tema Eiendom for å kunne utvikle hele området som en helhet. Detaljregulering ble førstegangsbehandlet 13.desember og enstemmig vedtatt av formannskapet i Hamar Kommune. Nå er siste brikke snart på plass for å sikre en sammenhengende Mjøsfront fra Domkirkodden til Espern.

- Prosessen med Hamar Kommune har nok en gang vært strålende, og vi opplever en proaktiv og kompetent kommune som ønsker utvikling og fremgang. Vi har helt frem til behandling hatt god dialog og funnet gode løsninger langs veien, sier Kim Alexander Larsen, utviklingsansvarlig og partner i SPG.

- På Jernbanebrygga reguleres det inn 200-220 leiligheter og det legges til rette for ett nytt hotell på ca. 230 rom med nærhet til sentrum og jernbanestasjonen. Her har vi allerede fått flere henvendelser fra hamarsinger som vil flytte hjem når dobbeltspor og prosjektet er ferdigstilt.

- Jernbanebrygga har en av de beste beliggenhetene i Hamar, og leilighetene vil få en fantastisk utsikt utover Mjøsa samtidig som god tilknytning til sentrum og togstasjon. Med nytt dobbeltspor og ca. 50 minutter til Oslo vil prosjektet få unike kvaliteter som vi håper boligkjøpere vil sette pris på, sier Larsen.

Powered by Labrador CMS