FORNØYDE LEIETAKERE Mona Aarebrot (tv) i Aspelin Ramm kan glede seg over en ny god score på leietakertilfredshet. CEO Emil Eriksrød (th) i R8 kan skilte med de mest fornøyde leietakerne. Morten Olaisens (midten) NEMEET står bak undersøkelsen.

Setter ny rekord for fornøyde leietakere

R8 Property har Norges mest fornøyde leietakere. Selskapet oppnådde tidenes høyeste score leietakertilfredshet i fjor.

Publisert Sist oppdatert

R8 Property slo alle historiske rekorder for kundetilfredshet blant utleiere av næringseiendom i Norge og Sverige da de i 2015 tok topplasseringen med en total score på 88. De beholdt det fantastiske resultatet og førsteplassen både i 2016 og 2017. Nå setter selskapet en ny standard, med en score på 91.

– Du skal ikke mange årene tilbake før ingen ville tro at det var mulig for utleiere av næringsarealer å få slike tall, sier daglig leder i NEMEET, Morten Olaisen, som gjennomfører undersøkelsen.

– Vi vokser raskt. At vi samtidig klarer dette er jeg veldig stolt av. Vi skal ha landets mest fornøyde leietakere. Det har vi og det skal vi fortsette å ha. En stor takk til alle fantastiske kolleger som hver dag jobber for at vi fortsetter å levere på dette nivået, sier CEO og hovedeier i R8, Emil Eriksrød.

Arve Reglands Entra har noen av Norges mest fornøyde leietakere.

På andreplass, og best blant de største utleierne, finner vi Entra. De er kun desimaler bak sin bestenotering fra fjoråret og scorer i år 84.

– Vi er veldig fornøyde med å ha befestet vår posisjon som den beste, store utleieren i Norge. Med jevnt høy score gjennom hele porteføljen viser Entra at kundefokuset er på topp i hele organisasjonen. Vi skal fortsette å være tett på kunden, og utvikle oss videre for å gjøre hverdagen i våre eiendommer så god og smidig som mulig, sier administrerende direktør i Entra, Arve Regland.

Rett bak, på tredjeplass, kommer Aspelin Ramm, en plassering de også har i den svenske indeksen.

– Vi er en eiendoms- og byutvikler, men forvalter også en større portefølje av eiendommer. Med en score på 84 er det ikke noe tvil om at vi ikke bare klarer å utvikle gode prosjekter, men at vi også forvalter dem godt, sier Mona Aarebrot, direktør for marked og drift hos Aspelin Ramm.

Gjennomsnittlig leietakertilfredshet i Norsk Leietakerindeks faller med ca. et halvt poeng og er nå 79.

– De beste utleierne har de siste fire-fem årene blitt kundeorienterte på en måte eiendomsbransjen nok aldri har vært før. Kvalitetsforskjellen mellom produktet de leverer og det du kan få hos de som har sovet i klassen er betydelig. Heldigvis er det stadig flere som skjønner hva slags konkurransesituasjon bransjelederne har skapt, og løper hardt for å ta igjen, avslutter Olaisen.

Powered by Labrador CMS