Transaksjon:

GJØR STORKJØP: Lille Oslo Eiendom overtar 117 utleieleiligheter fra Scandinavian Property Group.
GJØR STORKJØP: Lille Oslo Eiendom overtar 117 utleieleiligheter fra Scandinavian Property Group.

Scandinavian Property Group selger 117 leiligheter til Lille Oslo Eiendom (+)

Transaksjonen har en verdi på 285 millioner kroner.

Publisert

Scandinavian Property Group (SPG) selger 117 utleieboliger til en verdi av ca. 285 millioner til Lille Oslo Eiendom. Boligene ligger i Kronetorp, Burlöv kommune, ca. 10 minutter utenfor Malmö sentrum. Prosjektet ligger i direkte tilknytning til Burlöv sentrum og togstasjon.

SPG har siden 2014 utviklet ca. 400 boliger i en helt ny bydel i Kronetorp, med et prosjekt bestående av både leiligheter for salg og utleieboliger. Utleieboligene som nå selges er under oppføring med forventet ferdigstillelse i mars 2021. Dette er det siste trinnet i den første delen av bydelsutviklingen.

- SPG har siden kjøpet av tomten i 2014 utviklet et stort antall leiligheter i området. Samtlige av leilighetene er solgt og utleieboligene er utleid. At vi nå selger de siste 117 boligene til en langsiktig eier er for oss en naturlig del av prosjektutviklingen. Dette er også de første utleieboligene vi oppfører med statlig investerings- og energistøtte, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.