Transaksjon:

KJØPER MER I DRAMMEN: Carl Erik Krefting og Carucel Eiendom satser ytterligere i Drammen med kjøpet av Drammen Helsepark. (Foto: Realkapital Investor)
KJØPER MER I DRAMMEN: Carl Erik Krefting og Carucel Eiendom satser ytterligere i Drammen med kjøpet av Drammen Helsepark. (Foto: Realkapital Investor)

Realkapital Investor selger Drammen Handelspark (+)

Ny eier er et selskap med Carl Erik Krefting på eiersiden.

Publisert

Realkapital Investor selger Drammen Handelspark, eiendommen består av en tomt på 20 mål og byggningsmasse på ca. 8 000 kvadratmeter med sentral beliggenhet på Strømsø i Drammen. Deler av eiendommen er langsiktig utleid til Teknisk Produksjon AS, mens for den gjenværende delen foreligger det rammetillatelse for ca. 10.000 kvadratmeter nybygg over to etasjer.

- Vi kjøpte eiendommen i starten av 2018 og har fått leid ut en del av eiendommen til Teknisk Produksjon som har gitt oss ro til å jobbe med videre utvikling av eiendommen. Vi har fått rammetillatelse og tilnærmet fullt utleid et nytt handelsbygg over to etasjer. Vi planla å bygge det nye bygget selv, men valgte å selge når vi fikk bud før igangsettelse, sier Anders Brustad-Nilsen i Realkapital Investor.

Kjøper er Front Real Estate som skal videreutvikle eiendommen. Front Real Estate har kjøpt ytterligere to tilgrensende eiendommer i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate og C O Lunds gate.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.