ALLE KAN KOBLE SEG PÅ: I A Working Lab ved Johanneberg Science Park i Göteborg skal alle som bruker bygge kunne koble seg på 5G-nettet gratis.

Proptivity med ny leveranse av innendørs 5G-tjenester

Proptivity har landet sin andre leveranse av innendørs 5G-tjenester på en uke.

Proptivity, som er leverandør av innendørs 5G-tjenester i Norden og Baltikum, fortsetter å levere til svenske bygg. Sammen med Ericsson sto Proptivity nylig for leveransen av et innendørs mobilnett som alle operatører kan koble seg til gratis for eiendomsselskapet Fastpartners i Stockholm.

Ericsson og Proptivity har levert multi-operatør-nettverket som gir 5G-dekning og gigabit-hastighet til alle brukere. Ifølge en pressemelding Proptivity har sendt ut, er dette første gang i verden at en nøytral infrastruktur-operatør har levert et innendørs 5G-radioaksessnett, som uten betaling kan brukes av alle mobiloperatører.

Nå skal Proptivity og Akademiske Hus bygge innendørs 5G på Electrum i Kista og A Working Lab ved Johanneberg Science Park i Göteborg. KTH og RISE skal bruke nettet til et forskningsprosjekt for hvordan eiendommer kan styres, sikres og effektiviseres ved hjelp av operasjonsnøytral innendørs 5G-infrastruktur.

Sammen med Ericsson skal Proptivity levere høypresterende Gigabit 5G-nettverk i både Electrum i Kista og i A Working Lab i Johanneberg Science Park i Göteborg. Nettverket utformes som et nøytralt multioperasjonsnettverk hvor alle operatører er invitert til å knytte seg opp uten avgift. Det innebærer at alle mobilbrukerne i bygget kan ta i bruk alle mulighetene som 5G gir, inkludert de gigabit 5G-abonnementene som operatørene tilbyr i eiendommen.

– Digitalisering av eiendommer og 5G er et viktig fokusområde for å sikre en bra og trygg oppkoblet brukeropplevelse i våre eiendommer. Akademiska Hus har dessuten tøffe klimamål og for å utnytte våre eiendommer smartere og redusere energiforbruket, blir dette viktig når vi skal utforske og prøve oss frem med fremtidens teknikk i et høypresterende innendørs nett, sier Ulf Däversjö, direktør i Akademiska Hus.

Powered by Labrador CMS