FORNØYD: Hildur Smaradottir, CEO i Defigo, er fornøyd med å ha fått inn kapital i et knalltøft kapitalmarked.

Defigo hentet 43,5 mill. i emisjon

Proptech-selskapet Defigo har hentet inn 43,5 millioner kroner i en emisjon.

Publisert

Selskapet, som er en leverandør av heldigital adgangskontrollteknologi, ble priset til 100 millioner kroner før emisjonen på 43,5 millioner. Blant investorene som har gått inn med friske penger i Defigo, er det norske late venture/early growth selskapet Scale Leap Capital, som går inn som hovedinvestor i emisjonsrunden. Også Malling & Co Venture og Selmer Capital går inn som nye investorer, sammen med de eksisterende aksjonærer Idekapital, Nunchi, Oslo Pensjonsforsikring (OPF), MP Pensjon og AS Clipper.

– Defigo redefinerer konseptet adgangskontroll ved å tilby en moderne, bærekraftig og brukervennlig løsning som forenkler livet til eiendomsforvaltere og beboere. Vi ble imponert over selskapets unike tilbud og sterke lederskap og ser et svært spennende marked for selskapet både lokalt, nordisk og internasjonalt. Scale Leap Capital ser frem til å støtte selskapet på denne spennende vekstreisen, sier Ingvild Huseby, partner i Scale Leap Capital og ny styreleder i Defigo.

– Malling & Co har fulgt Defigo tett i det norske markedet og blitt imponert over verdien løsningen har gitt mange av våre kunder, inkludert betydelige kostnads- og CO2-besparelser. Vi er overbevist om at Defigo kan ta en ledende posisjon i adgangskontrollmarkedet, og vi er stolte av å støtte dem, sier Peter Malling, styreleder i Malling & Co.

Defigo gir eiendomsforvaltere og brukere mulighet til å fjernstyre ulike tredjeparts adgangssystemer gjennom ett enkelt, brukervennlig grensesnitt. I tillegg lar Defigo brukere bruke samme digitale identifikasjon på tvers av flere bygninger, noe som øker brukervennligheten og effektiviteten. Defigo skiller seg også ut ved å tilby en åpen integrasjonsplattform som muliggjøre sømløs tilkobling og integrasjon for kunder og partnere.

- Det faktum at en gruppe ventureselskaper og eiendomsinvestorer tror på Defigos unike verdiforslag, er et bevis på at vår grunnleggende tro på at behovene til sluttbrukeren alltid skal veilede oss i utviklingen av Defigo løsningen, er et syn som også markedet deler. Vi er stolte over å få en så sterk gruppe med investorer med på laget sammen med våre eksisterende aksjonærer som har støttet oss gjennom flere år, nå som vi forbereder oss på å ta en ledende posisjon i et veldig stort og spennende adgangskontrollmarked, sier Hildur Smaradottir, CEO i Defigo.

Defigo har det siste året hatt en vekst på mer enn 120 prpsent og tatt betydelige markedsandeler i Norge samtidig som selskapet har ekspandert i Norden, Europa og USA. Finansieringen vil bli brukt på videre internasjonal vekst og til å videreutvikle løsningen.

Powered by Labrador CMS