NYTT EIENDOMSMEGLINGSSELSKAP: Lauritz Kittelsen er daglig leder for Vogl Traditional.

Proptech-suksess etablerer Vogl Traditional

Vogl utvider sin virksomhet og starter eiendomsmeglingselskapet Vogl Traditional.

Publisert

Plattformen Vogl matcher leietakere på jakt etter fleksibilitet med utleiere innen coworking og kontorhotell, og har siden oppstarten i 2020 formidlet over 200 leietakere til dette segmentet, med kontraktsverdier på over 100 millioner kroner i Norge og Nederland.

Nærmere tre driftsår senere har Vogl opplevd en betydelig etterspørsel etter arealer til fremleie fra leietakere de har samarbeidet med. Som svar på denne økende etterspørselen har selskapet tatt en strategisk beslutning om å utvide sin virksomhet og starte det nye eiendomsmeglingsselskapet, Vogl Traditional AS.

Den nye enheten har konsesjon til å drive eiendomsmegling og vil ha fokus på å bistå leietakere med å fremleie sine arealer, enten delvis eller i sin helhet. Vogl vil aktivt formidle disse mulighetene til et bredt nettverk av interessenter innenfor dette segmentet. Leietakere som er interessert i fremleie, vil også kunne dra nytte av kortere leiekontrakter, samtidig som de får tilgang til større kontorarealer enn det som typisk tilbys innen coworking og kontorhotell.

Flere muligheter for leietaker

– Vi er glade for å introdusere Vogl Traditional som en positiv støttespiller i kontorutleie-markedet. Med denne utvidelsen kan vi tilby våre kunder flere muligheter og samtidig hjelpe eksisterende leietakere med prosessen med å fremleie sine lokaler. Dette initiativet er også gunstig med tanke på både bærekraft og økonomi, og er en mulighet til å utnytte mye av det ubenyttede arealet som eksisterer i dag, sier Lauritz Kittelsen, daglig leder for Vogl Traditional.

Vogl vil fortsette å være en organisasjon som fokuserer på fleksible leievilkår, og med etableringen av Vogl Traditional vil selskapet nå få tilgang til et enda bredere spekter av muligheter for leietakerne de samarbeider med ifølge Kittelsen.

– Denne strategiske utvidelsen markerer en betydelig milepæl for selskapets engasjement i det dynamiske markedet for kontorutleie, avslutter han.

Powered by Labrador CMS