Tech:

Proptech-selskapet OVERO presenterer for verdens største

OVERO er blant få utvalgte tech-selskaper som får presentere seg for verdens største boligmeglerselskap da de arrangerer sin Europe Convention i Cannes.

Publisert

Estate Nyheter skrev i våres om proptech-selskapet OVERO, som har knyttet til seg kapasiteter som Jørgen Ulvness, Cathrine Klouman, Christian Berg, Per Kumle og Torstein Harildstad. Selskapet har kunder som Boa Eiendomsmegling, Eie, W. Eiendomsmegling og den internasjonale kjeden REMAX. OVERO tilbyr en overtakelsesprotokoll for boliger som tilbyr tjenester som forsikring, finansiering, flyttetjenester, vask og andre tjenester som det er behov for i forbindelse med et eiendomskjøp.

– Vi har nå landet et samarbeid med Sparebank 1 og Nordea som gjør at vi kan tilby finansieringstjenester gjennom plattformen til meglerselskapene som ikke har egne tilbud i dag. Det har gitt oss betydelige resultater, sier COO Fabian Damhaug i OVERO tiL Estate Nyheter.

Han er nå i Cannes for å holde foredrag for REMAX Europe Convention, og vil snakke om hvordan digitalisering har forandret det norske og skandinaviske markedet over de siste ti årene og om hvordan OVERO-plattformen kan være med på å hjelpe REMAX-kjeden med å satse på mer enn bare å selge bolig ved hjelp av sin teknologi.

– Vi er invitert som en av få leverandører som skal få holde foredrag her. Det betyr at vi har kommet enda nærmere REMAX-kjeden. Det er ufattelig morsomt at et norsk startup-selskap får holde presentasjon for verdens største boligmeglerkjede, sier Damhaug.

OVERO gjør nå en emisjon rettet mot de eksisterende aksjonærene. Opprinnelig skulle emisjonen være på 5 millioner kroner, men den blir overtegnet til prisingen på 150 millioner kroner.

– Emisjonen skal sikre lanseringen av en rekke nye kunder, samt legge til rette for en videreutvilking av tjenesten.

Siden starten av 2022 har OVERO hentet flere dyktig hoder. Kjetil Stallermo fra ledergruppen i Bouvet og Visolit er ansatt som CTO, og det har kommet inn fire nye utviklere, samt en ny costumer success manager fra VISMA.

– Vi er stadig på jakt etter nye dyktig hoder, sier Damhaug.

Powered by Labrador CMS