LITEN TOMT: Tomtearealet er bare på 459 kvadratmeter.
LITEN TOMT: Tomtearealet er bare på 459 kvadratmeter.

Ser muligheter for 30 meter høyt bygg på liten tomt ved Colosseum kino (+)

NCC Property Development AS mener at Fridtjof Nansens vei 2 er den siste brikken i utviklingen av et viktig byrom på Majorstuen.

Publisert

– Eksisterende bygg fremtrer som et utdatert og slitent kontorbygg som har behov for vesentlig oppgradering. Bygget er lite attraktivt og er vanskelig å leie ut, skriver A-lab i redegjørelsen til Plan- og bygningsetaten (PBE).

Arkitektselskapet ber om forhåndskonferanse i forbindelse med utvikling av Fridtjof Nansens vei 2 på vegne av eier og tiltakshaver Fnv2 Holding AS c/o NCC Property Development AS.

Fridtjof Nansens vei 2 ble tegnet av arkitekt Hj. Bakstad i 1957. Bygget ble oppført som kontor til De Norske Melkefabrikker AS, og var ferdigstilt i 1974. Bygget har 5 etasjer pluss en inntrukket 6. etasje. De øverste fem etasjer har kontorformål, mens første etasje har utadrettet funksjoner.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.