INDUSTRIEIENDOMMER: Nå kan investorene få eksponering i industrieiendommer på børsen.
INDUSTRIEIENDOMMER: Nå kan investorene få eksponering i industrieiendommer på børsen.

Deal til 3 milliarder – skal bli ledende på industrieiendommer (+)

Børsnoterte Storm Real Estate går sammen med KMC Proprties, som har eiendomsverdier på 3 milliarder kroner. Målet er å bli den foretrukne partneren for industrieiendommer.

Publisert

Etter flere år på Oslo Børs, med et kontorbygg i Russland som eneste eiendom, gjør Storm Real Estate nå en stor deal som transformerer hele selskapet. Storm Real Estate kjøper 100 prosent av aksjene i KMC Properties, som eier 39 industrieiendommen i fem land i Norden og i Nederland med en samlet eiendomsverdi på 3 milliarder.

I en melding skriver selskapet at «dette er første skritt i en ny strategisk retning for Selskapet med en ambisjon om å bli den foretrukne partneren og markedslederen innen industriell eiendom for utvalgte bransjer».

– Dette partnerskapet er veldig attraktivt for KMC Properties. Det sammenslåtte selskapet vil ha en veldig solid plattform for vekst. Eiendomsporteføljen vår inneholder 40 eiendommer med forretningskritiske steder for våre leietakere. Vi har en rekke attraktive vekstmuligheter, og ved å gå sammen med Storm Real Estate får vi en børsnotering på Oslo Børs, som gir tilgang til kapital, samt tilgang til den omfattende industrielle kunnskapen ledelsen i Storm har, sier Liv Malvik, administrerende direktør i KMC Properties.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.