Bladde opp for bygård på Frogner (+)

En leiegård på Frogner er blitt solgt for 164,2 millioner kroner.

Publisert

Det er Øiestad Holding AS som er selger av utleiegården med adressen Gimleveien 22. Eiendommen, som ligger på beste Frogner-vestkant, har 11 leiligheter med et areal (BRA) på 1125 kvadratmeter. Ifølge en melding som er sendt inn til Eiendoms- og byfornyelsesetaten i Oslo kommune, var eiendomsverdien i transaksjonen 164,2 millioner kroner. Kjøper er Pepper Eiendom, som kontrolleres av Andre Bertil-Mollan og Per Kåre Haug Kogstad. Det var Cushman & Wakefield Realkapital som var megler i transaksjonen.

I tillegg til 11 utleieleiligheter og et råloft, har bygården to næringslokaler på til sammen 217 kvadratmeter. I fjor var samlede leieinntekter i bygården 3,036 millioner kroner, hvorav næringsdelen står for nesten 643.000 kroner.

Gimleveien 22 er en hjørnegård som er omkranset av Gimleveien og Eckersbergs gate. Leietakerne for næringslokalene er Gimle Frisør og Vineria Ventidue.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.