INN I SVERIGE: Vika Project Finance kjøper i Sverige. Fra venstre: Fredrik Melfald, Einar S. Futsæther, Eirik Stensrud, Anders Berg Thomassen, Thomas Holtan Leskovsky og Stian Toftdahl.
INN I SVERIGE: Vika Project Finance kjøper i Sverige. Fra venstre: Fredrik Melfald, Einar S. Futsæther, Eirik Stensrud, Anders Berg Thomassen, Thomas Holtan Leskovsky og Stian Toftdahl.

Vika med sitt første kjøp i Sverige (+)

Vika Project Finance går inn i det svenske markedet. Det første prosjektet er på ca. 150 millioner svenske kroner.

Publisert Sist oppdatert

Det er i Kungsbacka kommune at Vika Project Finance nå gjør sin debut i det svenske eiendomsmarkedet. Prosjektfinansieringsselskapet har slått seg opp til å bli en av de store aktørene i det norske markedet, og gjorde for ett år siden sin første investering i Danmark. Nå sikrer Vika Project Finance seg eiendommen Äskatorp 4:22 i Kungsbacka.

Leietaker er Hot Screen, som er ett av verdens mest miljøvennlige overføringstrykkeri. De gjør en sale leaseback og blir med videre på eiersiden i Vika Project Finance-syndikatet. Ifølge Fastighetsvärlden vil eiendommen har et samlet areal på 7500 kvadratmeter når den seneste utbyggingen står ferdig i desember i år. Ifølge Fastighetsvärlden er eiendomsverdien 150 millioner svenske kroner. Det var Panreal som var rådgiver i transaksjonen.

– Vi er veldig glade over at vi nå har gjennomført vår første deal i Sverige, og gir en ekstra god følelse at eierne bak Hot Screen har valgt å bli med på investeringen, sier CEO og partner Thomas Holtan Leskovsky i Vika Project Finance til Fastighetsvärlden.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.