OPPSIDE: Eiendommen har 9500 kvadratmeter ledig areal. Foto: Nyebilder.no
OPPSIDE: Eiendommen har 9500 kvadratmeter ledig areal. Foto: Nyebilder.no

Her er kjøperen til Tveten Park (+)

Nå er det klart hvem som bladde opp over en halv milliard kroner for Tveten Park.

Publisert

Det var før jul i fjor at det ble klart at eierne av Tveten Park hadde tegnet en intensjonsavtale for salg av eiendommen Ole Deviks vei 2-4-6. Kjøper var imidlertid hemmelig, og etter hvert kom det i kvartalsrapporten til Tveten Park at eiendommen var solgt for 570 millioner kroner.

Tirsdag ettermiddag var salgsavtalen endelig closet, og da kunne navnet på kjøperen offentliggjøres. Det er Tristan Capital som i samarbeid med Malling & Co Project Finance som har kjøpt eiendommen. Malling & Co Project Finance har vært Tristan Capitals kjøpsrådgiver og deltar videre som asset manager og joint venture-partner.

– Alle parter har god grunn til å være fornøyd med transaksjonen. Vi mener selger oppnådde en riktig pris samtidig med at kjøper ønsker å investere betydelige beløp i eiendommen for dermed å kunne ta ut ytterligere oppside, sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Project Finance.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.