Karriere:

NYE: Dette er de fem nyansatte.

Fem nyansettelser i Oxer

Eiendomsselskapet styrker staben innenfor prosjektutvikling, utleie, drift og økonomi.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er inne i en veldig spennende utviklingsfase. Selskapet har en solid utleieportefølje, 2.000 boliger under utvikling, stor tomtebank, spennende destinasjonsprosjekt på Økern, og mange aktive eierinteresser i ulike selskap, sier administrerende direktør Erling Langeland i en pressemelding.

Han er fornøyd med å kunne ønske yngre krefter velkomne.

- Deres erfaring og kompetanse vil styrke organisasjon ytterligere, spesielt innenfor bærekraft og digitalisering som er to av våre viktige fokusområder, påpeker han.

De fem er:

Steffen Holm er ny finans- og økonomisjef. Han har master i finans fra Macquarie University i Sydney, og var 12 år i Nordea Bank i Drammen.

Håkon Demmo er ny business controller. Han har master i finans og regnskap/revisjon, og kommer fra EY Norge der han var siden 2016.

Stian Trebekk er ny driftssjef. Han har har prosjektledelse fra Universitet i Sørøst-Norge, og kommer fra Stian Ren-Vakt hvor han jobbet på eiersiden og som daglig leder.

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray er ny utleieansvarlig. Han har bachelor i økonomi og ledelse fra BI, og master i eiendomsutvikling fra NMBU i Ås. Han kommer fra Møller Eiendom der han var eiendomsforvalter.

David Andersen er ny prosjektleder. Han har bachelor i økonomi og administrasjon fra Universitet i Agder, og master i eiendomsutvikling fra NMBU i Ås. Han har jobbet i BORI Utbygging siden 2018.

Powered by Labrador CMS