Karriere:

NYE I OSLO FINANS: Wilhelm Grøm, Kjersti Ristvedt og Einar Melberg går til Oslo Finans.
NYE I OSLO FINANS: Wilhelm Grøm, Kjersti Ristvedt og Einar Melberg går til Oslo Finans.

Oslo Finans med tre ansettelser

Syndikeringsaktøren skal styrke avdelingen innenfor transaksjoner og eiendomsforvaltning.

Publisert Sist oppdatert

Oslo Finans har ansatt Wilhelm Grøm til Oslo Finans’ transaksjonstem. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Colliers, hvor han har jobbet med et bredt spekter av eiendomstransaksjoner. I Oslo Finans skal Grøm spesielt fokusere på identifisering av nye investeringseiendommer.

– Dette er en spennende mulighet jeg ikke kunne si nei til, og jeg ser frem til samarbeidet med både kolleger og investorer, sier Grøm.

Einar Melberg er ansatt som senioranalytiker i Oslo Finans, med ansvaret for transaksjonsavdelingens analysefunksjon. Han kommer fra tilsvarende stilling i CBRE, hvor han har arbeidet med analyse og verdivurdering.

– Oslo Finans har en sterk markedsposisjon, god «track record» og fin bedriftskultur, og opererer i en spennende del av eiendomsbransjen. Jeg ser virkelig frem til å komme ordentlig i gang, sier Melberg.

For å styrke forvaltningen av en voksende eiendomsportefølje har Kjersti Ristvedt tiltrådt som eiendomsforvalter i Oslo Finans Forvaltning. Ristvedt har solid erfaring med eiendom og regnskap, senest 7 års erfaring fra Malling & Co i tilsvarende rolle.

– Jeg ville gjerne fortette og jobbe i eiendom, hvor jeg har mange års erfaring fra regnskap. I Oslo Finans får jeg jobbe tettere på ulike prosesser både mot investorer, leietakere og eiendomsutvikling, sier Ristvedt.

Partner Pål Strømskroken i Oslo Finans er fornøyd med nyansettelsene og sier at de seneste årenes vekst i antall transaksjoner og eiendom under forvaltning har gjort det naturlig å styrke eiendomsteamet.

– Vi er også veldig fornøyde med å ha klart å tiltrekke oss såpass godt etablerte nye kolleger med solid bransjeerfaring, avslutter Strømskroken

Powered by Labrador CMS