KJØP: Nå eier Olav Thon Gruppen Vasagatan 20 i Stockholm.

Thon kjøpte hotell i Stockholm

Hotel Terminus i Stockholm, nyåpner som Thon-hotell i 2025.

Publisert Sist oppdatert

Som et ledd strategi enom å satse i Skandinavia har Olav Thon Gruppen gjennom det svenske datterselskapet Thon Sverige inngått en avtale om å kjøpe Hotel Terminus i Stockholm. 

– Det var først og fremst den sentrale beliggenheten like ved Stockholm sentralstasjon som gjorde at vi fattet interesse for eiendommen, sier visekonsernsjef  Arne B. Sperre i Olav Thon Gruppen i en pressemelding.

Hotellet i Vasagatan 20 i Stockholm blir deres første egeneide i Stockholm. Fra før driver de partnerhotellene Thon Partner Hotel Kungsbron og Hotel Kungsträdgården. 

– Nå setter vi i gang med oppussing, og så gleder vi oss veldig til å ønske gjestene velkommen til vårt nye hotell i Stockholm våren 2025, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen  i Thon Hotels.

Terminus som er bygd på slutten av 1800-tallet består av 155 rom over sju etasjer og 5.400 kvadratmeter. Renovering av hotellet er under planlegging, og vil bli igangsatt på nyåret.

Eiendommen som var eid av en privat familie, ble solgt etter en budrunde. Cushman & Wakefield var salgsmegler i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS