Den såkalte NAF-gården er en av eiendommene som Bryn Eiendom har kjøpt. Foto: Google Street View.
Den såkalte NAF-gården er en av eiendommene som Bryn Eiendom har kjøpt. Foto: Google Street View.

Kjøpte to eiendommer på Bryn

Bryn Eiendom har kjøpt Østensjøveien 14 og Nils Hansens vei 13 på Bryn.

Publisert Sist oppdatert

Det var i sommer at Bryn Eiendom klinket til og kjøpte ytterligere to eiendommer på Bryn. Selskapet, som allerede har en stor portefølje med eiendommer i området, kjøpte de to eiendommene Østensjøveien 14 og Nils Hansens vei 13 for en ukjent sum. Kontoreiendommen Østensjøveien 14 er på 6500 kvadratmeter. Eiendommen ble solgt av NAF, og eierselskapet Østensjøveien 14 AS hadde leieinntekter på 17 millioner kroner i 2017. Nils Hansens vei 13 er en kombinasjonseiendom som ble solgt av Signatur Eiendom. Arealet er på 5700 kvadratmeter. Selskapet NHV 13 AS hadde leieinntekter på nesten 6,8 millioner kroner i 2017.

Etter kjøpet har Bryn Eiendom nå kommet opp i en portefølje med 13 eiendommer på til sammen 106 000 kvadratmeter, i tillegg til halve Helsfyr Panorama på 21 000 kvadratmeter.

– Vi er glade for å utvide Bryn-Helsfyr-porteføljen med to attraktive eiendommer, og synes timingen er god fordi det vil skje så mye positivt i området nå. Begge har meget god standard og sentral beliggenhet nær andre av våre eiendommer i området, sier eiendomsforvalter Elin Nygaard i Bryn Eiendom.

Bryn Eiendom etablerte seg på Bryn i 1969 og har som filosofi å utvikle, forvalte, drifte og vedlikeholde sine eiendommer.

– De fleste av våre leietagere har kunnet vokse og utvikle seg fleksibelt i våre lokaler. Etterhvert som behovene endres har vi nesten alltid gode løsninger å tilby. Vår store og varierte eiendomsmasse i området gir mange muligheter, og vi planlegger og utvikler stadig eksisterende og nye eiendommer i området, sier Nygaard.

Bryn Eiendom er en av over 20 deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der profesjonelle eiendomsaktører driver langsiktig omdømme- og merkevarebygging av området.

Powered by Labrador CMS