Karriere:

KLAR FOR VEKST: NREP-sjef Jens Petter Hagen har store ambisjoner for 2022.
KLAR FOR VEKST: NREP-sjef Jens Petter Hagen har store ambisjoner for 2022.

NREP med store ambisjoner - skal ansette minst ti nye

NREP forfremmer flere ansatte og klargjør for sterk vekst. Det neste året ventes eiendomsgiganten å ansette ti nye medarbeidere

Publisert Sist oppdatert

NREP har i løpet av de seneste årene vokst frem som en av de store eiendomsaktørene i Norge, etter å ha bygd opp en omfattende logistikkportefølje, kjøpt flere studentboligprosjekter og inngått samarbeid med boligutvikleren Oslo House. Nå rigger selskapet seg for videre vekst.

– Vi har lagt bak oss et svært spennende år, hvor vi har utvidet porteføljen med prosjekter som Oslobolig, studentboliger i Trondheim og hotellkjøp i Drammen. Det har også vært god fremdrift for Logicenters, som har signert flere spennende leietakere som det skal bygges nytt for i det kommende året. Vi har befestet vår posisjon i Norge og legger nå til rette for videre vekst i 2022, sier partner og leder av NREP Norge, Jens Petter Hagen.

Hagen gir fra seg sitt ansvar for opportunistiske investeringer i Norge til Stian Juul Bøe Sørensen. Juul Bøe Sørensen har vært ansatt i NREP i over fem år og blir nå sentral i den videre vekstfasen i Norge.

– Vi er veldig glade for at Stian har takket ja til stillingen. Han tilfører sterk analytisk kompetanse og faglig innsikt. I tillegg er Stian en person som har et verdisyn i tråd med NREPs filosofi som er forankret i tillit, omsorg og nytenkning, sier Hagen.

I transaksjonsteamet rykker blant annet Harald Haakonsen opp fra stillingsnivået associate til manager. I selskapets boligteam forfremmes også Pål Valgermo til manager.

– Det er et viktig prinsipp i NREP at ansatte skal få mulighet til å utvikle seg. Vår ambisjon er at alle vi ansetter skal få muligheten til en lang karriere innad i selskapet, sier Hagen.

Den neste tiden skal NREP Norge vokse betydelig på personalsiden - minst 10 nye medarbeidere skal på plass. Det betyr at nesten samtlige avdelinger utvides.

– En ambisjon om mer enn 10 nye medarbeidere i løpet av 2022 illustrerer ambisjonsnivået vårt i årene som kommer. Vi trenger dyktige og fremoverlente talenter som evner å finne gode investeringsmuligheter samtidig som fokus på bærekraft og vårt sosiale ansvar ivaretas, understreker Hagen.

Powered by Labrador CMS