FULLT UTLEID: Ruben Krantz Kringstad, Commercial Manager i NREP Logicenters, kan glede seg over at alle 135.000 kvadratmeterene som NREP har utviklet i Vestby er blitt leid ut.

Leier ut 17.800 kvm til Vinhuset

NREP Logicenters har signert leieavtale på 17.800 kvadratmeter med Vinhuset i Stormåsan 42 i Vestby.

Publisert

Vinhuset, som er eid av Norgesgruppen, vil flytte inn i de nye lokalene i september i år og skal leie hele bygget på 17.800 kvadratmeter. Eiendommen har et samlet tomteareal på 26.000 kvadratmeter. Dermed har NREP Logicenters utviklet til sammen 135.000 kvadratmeter logistikkareal i Vestby og er nå «helt utsolgt» i kommunen. Avtalen ble signert rett før nyttår, men av hensyn til ansatte og kunder, har ikke avtalen vært offentlig kjent før nå.

– Vi takker NREP Logicenters for en god prosess frem til signering, og ser frem til å flytte inn i et effektivt nytt moderne bygg tilpasset fremtiden og våre behov etter sommeren. Det var viktig for oss å få et bygg som holdt bra miljø profil med solceller på taket og muligheten for å lade elektriske lastebiler. Valg av lokasjon falt også naturlig på Vestby, hvor flere av våre samarbeidspartnere er lokalisert, sier Stig W Jørgensen, CEO Vinhuset.

Eiendommen gir også vekstmuligheter for Vinhuset. Bygget vil ha en tydelig miljøprofil, med BREEAM-NOR-sertifiseringen Very Good. Det vil også etableres solceller på taket og ladepark for elektriske lastebiler og personbiler.

– Vi i NREP Logicenters synes det er veldig morsomt å få inn Vinhuset i vår portefølje. Vinhuset og NorgesGruppen er selskaper med svært likt verdigrunnlag som NREP når det kommer til bærekraft. Vi har hatt en ambisjon om å få BREEAM Excellent, men det ble ikke mulig siden det har vært dyrket mark på tomten tidligere. Vi er opptatt av å knytte til oss solide vekstselskaper og har som strategi å være en vekstpartner for våre leietakere, sier Ruben Krantz Kringstad, Commercial Manager med ansvar for utleie og igangsetting av nybygg i NREP Logicenters.

Vestby Logistikkpark har en strategisk beliggenhet med langs E6 på vei mot Oslo. Området har også gode transportmuligheter med nærhet til havnene i Moss og Gøteborg.

Blant Logicenters eksisterende leietakere i Norge i finnes blant annet Schibsted, HeltHjem Netthandel, New Wave Morgenlevering, Oda, Coop, Maske, Malomo 3PL, Foodbroker, Domstein, Barnas Hus, GPA, Movement, NTEX, Filetfabrikken, Andvord og Prime Cargo.

Powered by Labrador CMS