Karriere:

TIL NPRO: Vidar Stokkeland blir sentral i alle utviklingsprosjektene til Norwegian Property.

Vidar Stokkeland blir utviklingsdirektør i NPRO

Den tidligere Oslo Areal-toppen Vidar Stokkeland er ansatt som utviklingsdirektør i Norwegian Property.

Publisert Sist oppdatert

Stokkeland var direktør for prosjekt og utvikling i Oslo Areal og har også bakgrunn fra Skanska Commercial Development. Han er utdannet sivilingeniør bygg- og miljøteknikk fra NTNU og har også etterutdannelse i strategi og ledelse.

Vidar vil være sentral i alle Norwegian Propertys nye utviklingsprosjekter, samt å kartlegge og identifisere utviklingspotensialet eiendomsporteføljem.

– Vi er veldig fornøyde med å få Vidar med på laget. Ambisjonene er store for å skape ytterligere verdier i utviklingsbenet vår. NPRO har mange spennende nybyggsprosjekter i de tre kjerneområdene Nydalen, Fornebu og Aker Brygge, samt at vi vil vurdere andre opportunistiske prosjekter. Vidar besitter kompetanse, erfaring og positivitet som vil bli høyt verdsatt hos oss ifbm videreutviklingen av selskapet, sier administrerende direktør Bent Oustad i NPRO.

– Norwegian Property sin portefølje av prosjekter sammen med ambisjonene fremover virker veldig spennende for meg. Jeg gleder meg til å bli kjent med selskapet og menneskene samt å ta fatt på arbeidet med den videre utviklingen av eiendommene i Nydalen, på Fornebu og Aker Brygge, sier Stokkeland.

Powered by Labrador CMS