SATSER: Knut-Magnar Aanestad og Bosse Langaas i Concide-

Norsk KI-satsing for juristene får internasjonale partnere

De to tidligere Kluge-medarbeiderne Bosse Langaas og Knut-Magnar Aanestads selskap Concide har teamet opp med de Amsterdam-baserte selskapene IT Factor og Venturis Consulting Group.

Publisert Sist oppdatert

Concide har ambisjoner om å digitalisere advokatbransjen ved hjelp av kunstig intelligens, og har i løpet av kort tid sikret seg ti kunder, med til sammen 1.500 advokater som jobber på plattformen, samt et prosjekt med Advokatforeningen.

Nå går de sammen med Venturis Consulting Group Amsterdam for å utvide sine strategi- og ledelseskonsulenttjenester for advokatfirmaer og juridiske avdelinger i Norden. Dette markerer ifølge Concide et avgjørende skritt i VCGs og Concides arbeid for å forbedre og utvide tjenestene sine over hele det europeiske juridiske markedet.

Concide, Venturis Consulting Group Amsterdam og Amsterdam-baserte IT Factor planlegger også å integrere KI-konsulenttjenestene, Business Intelligence og juridiske teknologitjenester fra IT Factor, et Venturis-samarbeidsselskap, som primært er aktivt i de Benelux juridiske markedene.

– Concides solide erfaring med både ledelseskonsultasjon, samt deres juridiske KI og teknologiske ekspertise, muliggjort gjennom den nyeste KI-teknologien fra Newcode.ai, har gjort et sterkt avtrykk. Kombineringen av Concide med Venturis’ europeiske merittliste med rådgivning til advokatfirmaer og interne avdelinger om komplekse, strategiske prosjekter, vil skape muligheter for å levere innovative, høyverdige tjenester som er nye på markedet, sier CEO Bosse Langaas i Concide.

– Dette er et spennende, men logisk neste steg for oss innen juridisk teknologi og AI-konsulenttjenester og løsninger, etter vårt samarbeid med IT Factor i 2023. Concide er et anerkjent nordisk konsulentfirma, som hjelper juridiske organisasjoner med strategiske AI-løsninger og implementering av juridisk teknologi. Videre styrker vi vår eksisterende tilstedeværelse i Norden med dette samarbeidet, sier Martijn Lesterhuis i Venturis Consulting Group.

Powered by Labrador CMS