SAMARBEID: Fra venstre: Haldis Nærum (Kvist Solutions), Simen Engebretsen Gjensidige), Idun Bugge (Kvist Solutions), Fabian Utigård (Kvist Solutions) og Alja Alagic (Gjensidige)

Proptech-selskap i samarbeid med Gjensidige

Kvist Solutions har landet et samarbeid med Gjensidige om bruk av Kvists løsning for BREEAM-sertifisering.

– Vi opplever interesse for råd og veiledning fra kundene knyttet til miljøvennlige løsninger og at vi nå har et verktøy for å hjelpe kundene i dialogen rundt dette temaet gleder jeg meg til. Det er også veldig spennende at Kvist har løsninger for ikke bare gjelder nye bygg, men også eksisterende bygg og hvilke miljøtiltak som er relevante for å oppnå sertifisering av disse, sier Britt Momark Baumann, leder Bedrift & Landbruk i Gjensidige.

Hun mener Kvist-samarbeidet passer veldig godt sammen Gjensidiges Miljøutbytte, som ble lansert tilbake i 2020. Der vil kunder som oppnår Breeam-sertifisering ved gjenoppbygging etter skade få ekstra Miljøutbytte fra Gjensidige.

– Miljøsertifisering kan oppleves som en omfattende prosess for kundene våre og ved hjelp av løsningen fra Kvist kan vi hjelpe kundene våre til å velge mer bærekraftige løsninger, sier Bjørn Sævild, leder Takst Eiendom. Vi gleder oss til å få opplæring i løsningen og ta med dette som et verktøy inn i veiledning til kunder som opplever totalskader.

Ajla Alagic, bærekraftansvarlig i APP er også veldig positiv til samarbeidet med Kvist.

– Gjennom samarbeidet med Kvist har også Gjensidige muligheten til å utvikle et eget «Gjensidige-filter» hvor brukere av Kvist sin sertifiseringsløsning blir guidet til å velge de poengene som omhandler klimarisiko og gir robuste bygg.

Kvist har utviklet en løsning som gjør prosessen for BREEAM-sertifisering enklere og mer oversiktlig. Selskapet har allerede fått flere store norske eiendomsselskaper på kundelisten og brukes bl.a av DNB, Stor Oslo Eiendom, NCC, Veidekke og FERD Eiendom.

Powered by Labrador CMS