LANSERING: CEO og Co-founder, Fredrik H. Wisløff, og CCO og Co-founder, Sondre Malde Pedersen, er storfornøyd med den nye produktlanseringen.

Ny driftsmodul fra Findable

Proptech-selskapet Findable har lansert en ny modul som skal knytte dokumentasjon og drift sammen.

Med Malling & Co Venture og Construct Venture (OBOS og AF Gruppen) på eiersiden, har Findable ambisjoner om å rydde i bygg- og anleggsbransjens dokumentasjonsjungel ved hjelp av kunstig intelligens (AI). Nå har selskapet lansert en ny modul.

– Vi gir allerede en mangelrapport som viser deg om du har det du skal ha av driftskritisk og lovpålagt dokumentasjon til byggene dine. Nå tar vi det enda et steg videre, sier Co-founder i Findable, Sondre Malde Pedersen.

Ved å knytte dokumentasjon og drift sammen vil selskapet gjøre det enda enklere å følge opp det viktigste.

– Hvis mangelrapporten forteller deg at du må gjennomføre service på ventilasjonsanlegget, blir det nå kort vei fra oversikt til handling, forteller gründeren.

Et tresifret antall kunder bruker allerede selskapet sin AI-drevne dokumentplattform. De kan bruke et API som snakker med systemene de alt har, eller samle alt hos Findable.

– Vi ser at det ligger et enormt potensial i å utnytte FDV-dokumentasjonen bedre enn i dag. Kundene våre tjener blant annet på bedre vedlikehold, bedre finansielle avtaler, og mer effektiv drift, forklarer daglig leder, Fredrik H. Wisløff.

Onboarding av bygg skal være enkelt. Aktuelle systemer opprettes automatisk basert på opplastet dokumentasjon. Videre vil systemet gi deg forslag på aktiviteter og rutiner knyttet til lovpålagte og driftskritiske oppgaver.

– I den nye driftsmodulen vil man kunne opprette systemer automatisk basert på dokumentasjonen, slik at du slipper sorteringsjobben, og får full oversikt, forteller Wisløff.

I det daglige holdes dokumentasjonen oppdatert og levende, med en enkel innboksfunksjon.

– Enkelhet i datafangst er enormt viktig. Derfor kan man rett og slett videresende dokumentasjonen til Findable, så blir den automatisk sortert, søkbar og tilgjengelig, forklarer han.

Powered by Labrador CMS