Aktuelt:

MILJØFOKUS: Fokus på miljø og tilrettelegging for fremtidens arbeidsliv, var det som trakk BDO til Bygdøy Allé 2. Ill.: 3D Estate.

BDO flytter til Bygdøy Allé 2

BDO flytter til Bygdøy Allé 2 fra oktober 2024.

Publisert Sist oppdatert

- BA2 vil levere alt vi drømmer om, vi er svært fornøyde med å ha landet på dette historiske bygget som nå blir renovert og vil levere høy kvalitet i alle ledd, sier Roger Telle-Hansen, leder for BDO Stor-Oslo og prosjekteier for nytt hovedkontor.

Leiekontrakten med Norsk Hydros pensjonskasse innebærer at BDO flytter fra Thon Gruppens Vika Atrium, hvor de har vært siden åpningen i 1987. BDO begynte å se etter nye lokaler i 2020 og har fått råd fra Eiendomshuset Malling & Co. Rådgivergiganten skal leie 10.000 kvadratmeter fordelt på ti etasjer.

- Det har vært en grundig og solid prosess der mange lokasjoner og prosjekter har vært vurdert innenfor radiusen Skøyen til Bjørvika. Høyblokken i BA2 skilte seg klart ut som det beste alternativet for oss i BDO, sier Telle-Hansen.

Noe av det som trakk BDO til Bygdøy Allé, var en klar miljøprofil, og tilrettelegging for fremtidens arbeidsliv. Det etableres også store sosiale soner i de nye lokalene.

– I toppetasjen vil vi legge til rette for å skape en attraktiv møteplass for ansatte, kunder og næringsliv med byens beste utsikt, sier Telle-Hansen.

– Med nytt hovedkontor vil hele BDO vil få et løft. Dette rigger oss for fremtiden og vil legge til rette for nye måter å jobbe på. Jeg gleder meg stort, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.

Powered by Labrador CMS