TAR GREP: Nordrs svenske sjef Biljana Pehrsson sikrer hele Folkhem og skal ta konseptet med trebygg til Nordrs markeder.

Nordr øker fra 50 til 100 prosent i Folkhem

Nordr har kjøpt ut Rikshem og eier nå 100 prosent av aksjene i den svenske boligutvikleren som har spesialisert seg på boliger i tre.

Publisert

Kjøpet innebærer at Nordr tar et stort steg mot å bli ledende innenfor utvikling av bærekraftige leiligheter i tre. Ambisjonen er å skalere opp Folkhems tilstedeværelse i Nordrs hovedmarkeder i Norge og Sverige, med byene Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.

Folkhem bygger bare boliger i tre og står bak flaggskipprosjektet Cederhusen i Hagastaden i Stockholm. Med 245 leiligheter bygd i massivtre, er prosjektet ett av verdens største boligprosjekter i massivtre.

– Folkhem har et stort potensial og vi vil ekspandere geografisk i Sverige og Norge med bærekraftig utvikling av flerbolighus i tre, sier Biljana Pehrsson, som er sjef for Nordr i Sverige.

Folkhem kan bygge 1.600 boliger i tre i Stockholm, Sundbyberg og Uppsala de kommende årene og planlegger også nye kjøp av tomter.

Powered by Labrador CMS